Taivaallisen hyvää

,

7/7. Keittokirjailija Johanna Westman ja toimittaja Anna Lindman tutkivat, miksi uskonnoilla on niin paljon sanottavaa ihmisten ruokavalinnoista. Me ihmiset kaipaamme takaisin luontoon ja intoilemme perinteistä. Metsässä moni maallistunutkin ruotsalainen sanoo kokevansa uskonnollisia tunteita. Ruotsalainen sarja ruoan ja uskonnon suhteesta. HD

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Taivaallisen hyvää

7/7. Keittokirjailija Johanna Westman ja toimittaja Anna Lindman tutkivat, miksi uskonnoilla on niin paljon sanottavaa ihmisten ruokavalinnoista. Me ihmiset kaipaamme takaisin luontoon ja intoilemme perinteistä. Metsässä moni maallistunutkin ruotsalainen sanoo kokevansa uskonnollisia tunteita. Ruotsalainen sarja ruoan ja uskonnon suhteesta. HD

Taivaallisen hyvää

6/7. Keittokirjailija Johanna Westman ja toimittaja Anna Lindman tutkivat, miksi uskonnoilla on niin paljon sanottavaa ihmisten ruokavalinnoista. Ehtoollisesta illalliseen ja mobiilimuonaan - mitä uskonnot sanovat aterioista ja niiden merkityksestä? Ruotsalainen sarja ruoan ja uskonnon suhteesta. HD

Taivaallisen hyvää

5/7. Keittokirjailija Johanna Westman ja toimittaja Anna Lindman tutkivat, miksi uskonnoilla on niin paljon sanottavaa ihmisten ruokavalinnoista. Tänään selvitetään paaston merkitystä. Joillekin se on osa uskonnon harjoittamista, toisille trendikäs hyvinvointivalinta. Ruotsalainen sarja ruoan ja uskonnon suhteesta. HD

Taivaallisen hyvää

4/7. Keittokirjailija Johanna Westman ja toimittaja Anna Lindman tutkivat, miksi uskonnoilla on niin paljon sanottavaa ihmisten ruokavalinnoista. Tänään pohditaan sitä, miksi sika nostetaan esiin niin monissa uskonnoissa. Aiheesta keskustelevat myös juutalainen Isak Nachmann, kristitty Kent Wisti ja muslimi Nadja Jebril. Ruotsalainen sarja ruoan ja uskonnon suhteesta. HD

Taivaallisen hyvää

3/7. Keittokirjailija Johanna Westman ja toimittaja Anna Lindman tutkivat, miksi uskonnoilla on niin paljon sanottavaa ihmisten ruokavalinnoista. Tänään puhutaan ruokia koskevista kielloista ja säännöistä, juutalaisen sapatin ruoista sekä hevosenlihasta tehdystä tartarpihvistä. Ruotsalainen sarja ruoan ja uskonnon suhteesta. HD

Taivaallisen hyvää

2/7. Keittokirjailija Johanna Westman ja toimittaja Anna Lindman tutkivat, miksi uskonnoilla on niin paljon sanottavaa ihmisten ruokavalinnoista. Tänään pohditaan ruoan terveellisyyden merkitystä uskonnoissa, valmistetaan ayervedista pataa ja keskustellaan siitä, onko keho temppeli. Ruotsalainen sarja ruoan ja uskonnon suhteesta. HD

Taivaallisen hyvää

1/7. Keittokirjailija Johanna Westman sekä uskonto- ja katsomusaiheisiin erikoistunut toimittaja Anna Lindman tutkivat, miksi uskonnoilla on niin paljon sanottavaa ihmisten ruokavalinnoista. Aluksi esitetään tärkeä kysymys: mitä mieltä jumalat ovat siitä, että tapamme eläimiä syödäksemme lihaa. Ruotsalainen sarja ruoan ja uskonnon suhteesta. HD

Taivaallisen hyvää

7/7. Keittokirjailija Johanna Westman ja toimittaja Anna Lindman tutkivat, miksi uskonnoilla on niin paljon sanottavaa ihmisten ruokavalinnoista. Me ihmiset kaipaamme takaisin luontoon ja intoilemme perinteistä. Metsässä moni maallistunutkin ruotsalainen sanoo kokevansa uskonnollisia tunteita. Ruotsalainen sarja ruoan ja uskonnon suhteesta. HD

Taivaallisen hyvää

7/7. Keittokirjailija Johanna Westman ja toimittaja Anna Lindman tutkivat, miksi uskonnoilla on niin paljon sanottavaa ihmisten ruokavalinnoista. Me ihmiset kaipaamme takaisin luontoon ja intoilemme perinteistä. Metsässä moni maallistunutkin ruotsalainen sanoo kokevansa uskonnollisia tunteita. Ruotsalainen sarja ruoan ja uskonnon suhteesta. HD

Taivaallisen hyvää

6/7. Keittokirjailija Johanna Westman ja toimittaja Anna Lindman tutkivat, miksi uskonnoilla on niin paljon sanottavaa ihmisten ruokavalinnoista. Ehtoollisesta illalliseen ja mobiilimuonaan - mitä uskonnot sanovat aterioista ja niiden merkityksestä? Ruotsalainen sarja ruoan ja uskonnon suhteesta. HD