Ajankohtaista:

Jääkiekon MM-kisat

Taksi

(16)

,

Osa 4/4. Poliisi jäljittää kuumeisesti etsintäkuuluttamaansa Javaria. Norjalainen rikossarja. (U)

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Taksi

Osa 4/4. Poliisi jäljittää kuumeisesti etsintäkuuluttamaansa Javaria. Norjalainen rikossarja. (U)

Taksi

Osa 3/4. Jääkö Javar yksin taistelemaan oikeuden puolesta? Norjalainen rikossarja. (U)

Taksi

Osa 2/4. Taksinkuljettajat jäljittävät raivoisasti Javaria ja muistitikkua. Norjalainen rikossarja. (U)

Taksi

Sarja alkaqa. Osa 1/4. Nuori asianajaja Javar saa tietää oslolaisen taksiyhtiön syyllistyneen verovilppiin. Norjalainen rikossarja. (U)

Taksi

Hankalia asiakkaita. Jande saa osakseen kiusantekoa knallinsa vuoksi ja joutuu melkein iskuyrityksen kohteeksi. Pietin takapenkillä puhetta petankista, intistä ja amerikkalaisten älykkyydestä tai sen puutteesta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21')

Taksi

Kohtalokkaita kyytejä. Mummin kyydissä koetaan taksikuskin painajainen, kun asiakkaan taskusta löytyy mielikuvituspuukko. Tepon takapenkillä väännetään juttua ripulista ja nuori naisasiakas saa kohtalokkaan puhelinsoiton. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21')

Taksi

American Idol. Evan kyydissä tavataan paidaton American Idol -osallistuja ja kuullaan tietenkin lauluesitys. Joonas kyyditsee ylioppilaita ja meinaa ajaa sekä lokin että juopon yli. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21')

Taksi

Karhuryhmä iskee. Janin kyydissä dramaattisia tarinoita tytöiltä, jotka ovat meinanneet saada selkäänsä ja pojilta, joiden etuoven läpi on hyökännyt karhuryhmä. Santeria solvataan liian hitaaksi kuskiksi ja huoltoaseman pihalla vaanivat räkänokat. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21')

Taksi

Vaaleanpunainen elefantti. Kassu pääsee kyyditsemään Miss Piggyä ja kokee mysteerin. Aprillipäivän kunniaksi saa tilataksia suhaava Jasu kyytiinsä gorillan, joulupukin sekä stigan ja joutuu ajokokeeseen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21')

Taksi

Absurdia menoa. Rovaniemen vaimokerho on heitetty ulos ravintolasta hirnumisen takia. Evan autossa kuullaan vitsejä ja ollaan absurdeissa tunnelmissa. Pietin takapenkillä jokapaikanhöylä joka ei ole mikään piironginjalka. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (21')