Tallitytöt

,

Laukan huumaa! Mikä voisi olla ihanampaa kuin laukka pehmeällä metsätiellä? Tallitytöt-sarjan viimeisessä osassa Sofia, Katri, Essi ja Ilona pääsevät vaellukselle.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Tallitytöt

Hevoskesä alkaa! Hevoset, kaverit ja kesä - voiko parempaa olla? Ei ainakaan hoitajatyttöjen Katrin ja Sofian mielestä. 20-osainen Tallitytöt-ohjelmasarja alkaa.

Tallitytöt

Ravia ja laukkaa! Hevostytöt Katri ja Sofia auttavat alkeisleirin pienimpiä ja pääsevät palkaksi illalla ratsastamaan.

Tallitytöt

Kisajännitystä! Sofialla on leirikisat. Samana päivänä pitäisi onnistua niin kouluratsastuksen kiemuroissa kuin esteradallakin.

Tallitytöt

Yli esteiden! Sofiaa jännittää: hän hyppää tänään maastoesteitä. Katrilla on toisenlaisia toiveita, kunpa hoitoponi Rossu ei sairastuisi.

Tallitytöt

Ihana hoitoponi Rossu! Pieni ja pörröinen, söpö ja suloinen, sellainen on Katrin hoitoponi Rossu.

Tallitytöt

Sofia putsaa ja puunaa! Sofian hoitohevonen Velours on lähdössä kilpailuihin ja Sofia hoitaa kaikki valmistelut.

Tallitytöt

Superhevosia ja huippuratsastajia! Tallitytöt pääsevät seuraamaan Horse Showta. Sofia ja Katri pääsevät käymään myös kisojen tallialueella. Hevostaidoissa Mira-poni saa rentouttavan hieronnan.

Tallitytöt

Ratsastuksen onnea! Taas uusi päivä hevosten parissa! Katri ja Essi lähtevät viemään hevosia talutusratsastukseen, kun taas Sofia ja Ilona ratsastavat kotikentällä. Hevostaidoissa pakataan Viivi-poni kuljetusautoon.

Tallitytöt

Ilta tallilla! Illat pimenevät, mutta hevostyttöjen into ei laannu. Valmennustunnilla hypätään, mutta meneekö Sofia esteiden yli hevosen kanssa vai yksin? Essi saa tehdä iltatallin ja ruokkia tallin hevoset.

Tallitytöt

Tallikisat! Kuinka käy tallin estekisoissa? Pääsevätkö kaikki maaliin asti? Entä kuka saa voittajan sinivalkoisen ruusukkeen? Hevostaidoissa suomenhevostamma Karoliini saa uudet kengät.