Edelliset lähetykset

Tapahtui Mallorcalla

Kausi 2, 6/6. Hevosmaailma. Miranda ja Max tutkivat luottokorttihuijausta ja samalla pääsevät hevosten pariin varsinaiselle villin lännen seikkailulle. Rancho del Reyssä he saavat selville menneisyydessä tapahtuneen traagisen tapahtumasarjan. T: BBC (U)

Tapahtui Mallorcalla

Kausi 2, 5/6. Salakuljetusliiga. Miranda ja Max joutuvat saaren syrjäiseen kolkkaan etsimään kadonnutta lintuharrastajaa. Perillä he löytävätkin jotain muuta kuin kyseisen brittimiehen. T: BBC (U)

Tapahtui Mallorcalla

Kausi 2, 4/6. Kulinaarinen matka. Kuuluisa ruokakriitikko, Oliver Barker, murhataan. Tapausta selvittääkseen Max ja Miranda kiertävät kulinaarisella matkalla ympäri Mallorcaa. T: BBC (U)

Tapahtui Mallorcalla

Kausi 2, 3/6. Jalkapallosankari. Etsiväpari saa komennon suojella kuuluisaa jalkapalloilijaa tappouhkauksilta. Hommaa hoitaessaan Max ja Miranda kohtaavat huippujalkapallon piirissä epäilyttävää toimintaa ja kiellettyjä rakkaussuhteita. T: BBC (U)

Tapahtui Mallorcalla

Kausi 2, 2/6. Menneisyyden uhrit. Tutkiessaan kadonneen henkilön katoamista Max ja Miranda oppivat paljon historiallisten murhien ketjusta. Mikä yhdistää joukkohaudan, tuntemattoman ruumiin ja parhaat päivänsä nähneen etsivän? T: BBC (U)

Tapahtui Mallorcalla

Kausi 2, 1/6. Maestron kuolema. Brittiläisen ja saksalaisen poliisin yhteistyö espanjalaisella poliisiasemalla jatkuu korkeakulttuurin merkeissä. Kuka surmasi kuuluisan taiteilijan upean oopperaillan päätteeksi? T: BBC (U)

Tapahtui Mallorcalla

Kausi 10/10. Vaikeita päätöksiä. Miranda halutaan takaisin töihin Englantiin, mutta mitä mieltä hän itse on asiasta? Myös Maxilla on henkilökohtaista kerrottavaa Mirandalle. Kuuluisan musiikkituottajan tapaaminen muuttuu vakavaksi panttivankitilanteeksi. (U)

Tapahtui Mallorcalla

Kausi 1, 9/10. Etsintäkuulutettu. Pidätetty huumediileri antaa vihjeen Mirandalle ja Maxille, että yksi saaren etsityimmistä rikollisista on saarella tapaamassa kuolemaisillaan olevaa isäänsä. Keitä muita on tapauksessa mukana?  (U)

Tapahtui Mallorcalla

Kausi 1, 8/10. Kuolema aamulla. Brittikirjailija ja härkätaistelun vastustaja löytyy kuolleena. Saavatko Miranda ja Max tapauksen sovussa selvitettyä?  (U)

Tapahtui Mallorcalla

Kausi 1, 7/10. Tiskijukan kohtalo. Max ja Miranda tutkivat maailmankuulun DJ:n kuolemaa, joka sattui Mallorcan suosituimman yöklubikeikan jälkeen. Kuolinsyyn tutkinta johtaa työparin monisyisen huumeverkoston jäljille. (U)
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.