Tashi

Tulevat lähetykset

Tashi

Kausi 1. Jakso 45/52. Tashi ja haamut. Jack löytää metsästä muinaisen kivilaatan ja vapauttaa vahingossa haamusoturi Borgin ja tämän armeijan. Ystävysten täytyy keksiä, kuinka kylää piinaavat haamut karkotetaan... ja pian! Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Tashi

Kausi 1. Jakso 46/52. Sokkolentoa ja sienestystä. On kylän jokavuotisen sienijahdin aika ja lähdettyään matkaan riippuliitimellä Tashi ja Jack kohtaavat sekä likinäköisen lepakon että kylää uhkaavan rosvojoukon. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Tashi

Kausi 1. Jakso 47/52. Toivepuu. Jättiläinen vie Jackin kaupitteleman ”toivepuun” ja poikien täytyy hakea se takaisin ennen kuin jätti tajuaa tulleensa huijatuksi. Pian Tashin täytyy myös pelastaa jättiläisen tyttären nukeksi päätynyt valepukuinen Jack. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Tashi

Kausi 1. Jakso 48/52. Tashi ja feeniksin lento. Sää on täydellinen feenikslinnun muuttolentoa varten ja jokavuotisessa kisassa kaikki kyläläiset paronista Lootuskukkaan yrittävät kilpaa saada napattua sen sulan kylän talviöitä lämmittämään. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Tashi

Kausi 1. Jakso 49/52. Tashi ja muminoiden hyökkäys. Kun Tashi ja Jack vievät aarteen muinaisesta kryptasta, sen asukkaat heräävät eloon ja seuraavat poikia takaisin kylään. Viekas paroni käyttää uuttaa uhkaa tilaisuutena rahastaa kyläläisiä. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Tashi

Kausi 1. Jakso 50/52. Tashi ja tuhat toivetta. Kun Pieni Sisar tapaa hengen ja toivoo, että jokainen kylässä saisi sen, mitä eniten toivoo, muualla olleiden Tashin ja Jackin täytyy pelastaa kylä toiveiden odottamattomilta seurauksilta. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Tashi

Kausi 1. Jakso 51/52. Tashi ja kummitustalo. Piirasvoroa jäljittävät Tashi, Jack ja Ah-Tsuh päätyvät metsässä olevaan kummitustaloon. Talossa lymyileekin Pieni Sisar, joka on ruokkinut piirailla rosvoilta pelastamaansa valkeaa tiikerinpentua. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Tashi

Kausi 1. Jakso 52/52. Tashin kasvukivut. Tashi ja Jack kasvavat taikajuoman avulla jättiläisiksi ajaakseen kylää vaivaavat peikot pois. Isossa koossa on kuitenkin myös ongelmansa ja kutistuminen osoittautuu yllättävän vaikeaksi! Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Edelliset lähetykset

Tashi

Kausi 1. Jakso 44/52. Tashi ja iso hekottaja. Tashi ja Jack auttavat Pikkujättiä ajamaan pois setänsä, joka syönyt kaiken ruuan jättiläisten kodista. Mutta ulos heitetty nälkäinen jättiläinen lähteekin kohti Tashin kotikylää. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Tashi

Kausi 1. Jakso 43/52. Tashi ja feeniks. Tashi ja Lootus lähtevät Jackin kanssa etsimään feeniksinmunaa, mutta kun Tiki-Buu vohkii munan lahjaksi sotaherralle ja se kuoriutuu odottamatta, sotaherran linnassa lentelee pian liekehtivä lintu. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Tashi

Kausi 1. Jakso 42/52. Näyttävässä animaatiosarjassa seikkailee rohkea ja utelias poika Tashi ja hänen serkkunsa Jack. Serkukset suojelevat Tashin kylää erilaisilta vaaroilta ja eksyvät unohtumattomille seikkailuille ympäri Tashin eksoottista asuinpaikkaa. Sarja perustuu Barbara ja Anna Fienbergin suosittuun lastenkirjaan. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Tashi

Kausi 1. Jakso 41/52. Näyttävässä animaatiosarjassa seikkailee rohkea ja utelias poika Tashi ja hänen serkkunsa Jack. Serkukset suojelevat Tashin kylää erilaisilta vaaroilta ja eksyvät unohtumattomille seikkailuille ympäri Tashin eksoottista asuinpaikkaa. Sarja perustuu Barbara ja Anna Fienbergin suosittuun lastenkirjaan. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

🍿 Päivän leffasuositukset

Saksikäsi Edward

Saksikäsi Edward

Edward Scissorhands, USA, 1990. O: Tim Burton. P: Johnny Depp ja Winona Ryder. Syrjäisessä kartanossa asuvalla Edwardilla on sakset käsien tilalla. Edwardin elämä muuttuu, kun hän tutustuu omalaatuiseen naapurustoon ja tapaa tytön.

STAR Channel klo 21.00

Katso traileri

IMDb 7,9
Paddington 2 TV5 klo 16.45: Paddington 2 IMDb 7,8 Lady Bird FRII klo 16.45: Lady Bird IMDb 7,4 Rocketman Nelonen klo 16.55: Rocketman IMDb 7,3
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.