Taskuvaari

(S)

,

Mahtava taikashow. Jemimalla, Jasonin siskolla, on syntymäpäivä. Juhliin on tilattu taikuri, joka onkin tyly ja kiukkuinen. Vaari ottaa ohjat käsiinsä ja pelastaa Jemiman juhlat.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Taskuvaari

Mahtava taikashow. Jemimalla, Jasonin siskolla, on syntymäpäivä. Juhliin on tilattu taikuri, joka onkin tyly ja kiukkuinen. Vaari ottaa ohjat käsiinsä ja pelastaa Jemiman juhlat.

Taskuvaari

Sulosäveliä trumpetilla. Jasonin äidillä on taas uusi harrastus: tällä kertaa trumpetin soitto. Hän lupautuu soittamaan Ikinuorten kerhon kokouksessa, mutta Jasonin ja vaarin mielestä äiti tarvitsee vähän apua soitossaan. Niinpä vaari ottaa taas kutistuslakkinsa ja kutistuu.

Taskuvaari

. Loretta-tädin hoitajina. Isotäti Loretta kärsii vatsakivuista ja vaarin ja Jasonin rantapäivä on sen takia vaarassa peruuntua. Vaari yrittää saada tädin unohtamaan vatsakipunsa ja piristymään. Siihen tarvitaan jälleen ovela suunnitelma ja kutistuslakki.

Taskuvaari

Kauniita unia Alvin-serkulle. Jasonin serkku Alvin tulee pitkästä aikaa kylään. Hänestä onkin kasvanut teini, joka vain nukkuu ja ahmii karamellejä. Vaari keksii keinon, jolla Alvin saadaan ryhdistäytymään.

Taskuvaari

Ikuinen aarre. Äidin kaulakoru katoaa ja vaari sukeltaa puutarhan lampeen etsimään sitä. Jason saa taas vahtia, ettei kukaan saa tietää vaarin kutistuslakista. Kamalin asia kuitenkin on se, että isotäti Loretta tulee kokkaamaan illallista!

Taskuvaari

Yllätysten lauantai. Vaari ja Jason päättävät yrittää saada hapanta isotäti Loretta nauramaan. Se ei ole helppo tehtävä, mutta kutistuslakin ja yhteistyön avulla he lopulta onnistuvat.

Taskuvaari

Keijumaailmassa. Jason ja Jemima menevät lasten kuvataidekerhoon. Vaari tahtoo mukaan ja kutistaa itsensä. Opettaja on ankara ja kiukkuinen, mutta kohtaa sitten elävän keijunuken, joka neuvoo pitämään hauskaa.

Taskuvaari

Vaaria ei pysäytä mikään. Jasonin perhe lähtee pyöräretkelle. Vaari kutistuu ja piiloutuu Jasonin reppuun. Rannalla Jasonin leija ei lennä, koska on liian tyyni sää, mutta vaari tietää, miten asia korjataan.

Taskuvaari

Kiireinen mehiläinen. Jason on sairaana ja isotäti Loretta on tullut hoitamaan häntä. Täti tarjoaa kamalaa ruokaa ja muka parantavia, mutta pahanmakuisia litkuja. Vaari yrittää pelastaa Jasonin esittämällä mehiläistä, jota tietää isotädin kammoavan.

Taskuvaari

Kapteeni Planeetan avaruusaluskakku. Vaarilla on syntymäpäivä. Äiti tekee kapteeni Plaaneetan avaruusaluksen muotoisen synttärikakun, jolla kutistunut vaari lähtee käymään kuussa! Ja tuo sieltä vielä Jasonille tuliaisiakin!

Taskuvaari

Kapteeni Planeetan visainen tehtävä. Vaarin lapsuudenystävä tulee käymään pitkästä aikaa. Vaari huomaa, että entinen leikkisä ystävä onkin nyt mielikuvitukseton ja tylsä. Tarvitaan taskukokoista kapteeni Planeettaa korjaamaan asia!

Taskuvaari

Herra Mentorin pursottajakeksintö. Majakassa asuva keksijä herra Mentor tarvitsee apua temppuilevan keksintönsä kanssa. Isä lupaa korjata sen, mutta vaari aavistelee, että salaista apua tarvitaan. Asioita mutkistaa isotäti Lorettan hiirikammo.

Taskuvaari

Soittokellojen testauspäivä. Isällä on kiireistä hommaa pyöräliikkeessä, kun herra Liker-Biker tulee innoissaan ostamaan pyöräänsä soittokelloa. Valitseminen on hänelle vaikeaa ja hän tahtoo testata niitä aina vain uudelleen ja uudelleen. Vaari kutistuu, lentää lelulokilla pyöräliikkeeseen ja hoitaa asian.

Taskuvaari

Christopher-niminen porkkana ja muita outoja vihanneksia. Jasonin äidillä on uusi harrastus: hän kasvattaa outoja vihanneksia. Kun isotäti Loretta aikoo tehdä noista vihanneksista pataruokaa, vaarin on taas puututtava asiaan. Sehän käy parhaiten kutistuslakin avulla.

Taskuvaari

Pyöräretkelle Floydin kanssa. Naapurin poika Floyd kiukkuilee ja rehentelee mielellään. Hän ei tahdo pyöräretkelle vanhalla pyörällä ja siksi teeskentelee jalkakipua. Vaari ottaa kutistuslakkinsa ja paljastaa Floydin juonen.

Taskuvaari

Päivä ujon Shanayn kanssa. Pikku Shanay-poika on kylässä Jasonin kotona koko päivän. Jason ja Jemima yrittävät keksiä vaikka mitä kivaa tekemistä, mutta Shanay on niin ujo, ettei mistään tule mitään. Hänet lopulta rohkaisee eräs pikkuruinen maatilan isäntä. Olisiko vaarilla sormensa pelissä?

Taskuvaari

Näytelmä neiti Smileyn kahvilassa. Lapset aikovat esittää Kapteeni Planeetta -näytelmän neiti Smileyn kahvilassa. Floyd tahtoo mukaan, mutta määräilee ja kiukkuilee ja lopulta häipyy. Vaari järjestää sijaisen ja pääseepä itsekin näytelmään mukaan.

Taskuvaari

Jemiman uusi paras ystävä. Jemimalle tulee kylään uusi ystävä Tiffany. Tämä on hienosteleva, arvosteleva ja kovin määräileväkin. Vaari kutistuu, pukeutuu hiireksi ja saa tytön muuttumaan.

Taskuvaari

Bubbles ja Vinku. Lastenhoitaja Bubbles tulee uuden lemmikkikissansa Vinkun kanssa käymään. Naapurin ilkeä Floyd säikyttelee herkästi säikkyvää Bubblesia, mutta vaari antaa hänelle opetuksen.

Taskuvaari

Ei enää nukkeja Doralle. Jasonin ystävällä Doralla on syntymäpäivä. Doralla on paljon nukkeja, eikä Jason tahdo ostaa sellaista hänelle lahjaksi. Mutta kuinka käykään, kun vaari päätyy nukketalon nukeksi?

Edelliset lähetykset

Taskuvaari

Reipasta liikuntaa. Kaupungissa vietetään liikuntaviikkoa, jolloin asukkaat harrastavat reipasta liikuntaa. Äiti tanssii salsaa, mutta häneltä puuttuu tanssipartneri. Herra Whoops aikoo ostaa polkupyörän, minkä Jason ja vaari katsovat liian vaaralliseksi ja yrittävät estää aikeen.

Taskuvaari

Säikyttelypäivä. Jasonin luo tulee lastenhoitaja Bubbles. Myös naapurin ilkeä Troy-poika tulee kylään ja säikäyttelee mielellään säikkyä Bubbles-tyttöä. Vaari ottaa lakkinsa, kutistuu ja antaa Troylle opetuksen.

Taskuvaari

Leluostoksilla Troyn kanssa. Neiti Smiley vie Troyn ja Jasonin leluostoksille herra Whoopsin lelukauppaan. Kutistunut vaari pukeutuu skottinuken vaatteisiin ja opettaa Troylle käytöstapoja.

Taskuvaari

Hirviöitä puutarhassa. Isotäti Lorettan mielestä puutarha kaipaa raivausta, perkausta ja karsimista. Vaari ja Jason ovat ihan toista mieltä. Kutistunut vaari karkottaa puutarhatyöntekijän pikku hirviöiden avulla.

Taskuvaari

Vauva tuli käymään. Erään tuttavaperheen vauva tuodaan päiväksi hoitoon Jasonin kotiin. Vauva tarvitsee viihdykettä, ja parasta viihdykettä on tietenkin pienikokoinen oikea vaari.

Taskuvaari

Kaaos kahvilassa. Herra Whoops tuuraa neiti Smileya tämän kahvilassa ja pahaksi onneksi juuri silloin sinne saapuu nyrpeä ja vaativa rouva Prigsbottom. Onneksi kahvilaan on saapunut auttamaan taskukokoinen vaari. Mutta hänelläpä on kiusallinen allergia, joka saa hänet aivastamaan...

Taskuvaari

Herra Whoopsin puuhapäivä. Hauska herra Whoops järjestää lapsille puuhapäivän rannalla. Hän on kuitenkin kova kompastelemaan ja tarvitaan jälleen taskukokoisen vaarin apua, että suunniteltu nukketeatterinäytös saadaan esitettyä.

Taskuvaari

Neiti Smileyn kesäjuhla. Neiti Smileyn kahvilassa järjestetään kesäjuhla, jossa monet esiintyvät. Jasonkin on tehnyt laulun seikkailuistaan vaarin kanssa. Mutta hän ei pysty esittämään sitä ilman vaaria, joka potee flunssaa kotona. Auttaako kutistuslakki vaaria tällä kerralla?

Taskuvaari

Perhepotretti. Jasonin äiti harrastaa valokuvausta ja tahtoo ottaa perhekuvan. Isotäti keksii, että Wulfie-koira täytyy trimmata ja pestä siistiksi kuvaan. Vaari ja Jason saavat estettyä hankkeen ja kuvakin saadaan illalla otettua.

Taskuvaari

Kaupungin supermahtavin hiekkalinna. Sunnysandsin kaupungin hiekkalinnakilpailu lähestyy. Jason ja vaari aikovat osallistua ja he ovat tehneet tarkat suunnitelmat. Ilkeä naapurinpoika Troy tulee sotkemaan heidän hienon hiekkalinnansa, mutta linnassapa vartioi muuan ritari Simpukka, joka puhuu Troylle järkeä.