Ajankohtaista:

Jääkiekon MM-kisat

Taskuvaari

(S)

,

Kapteeni Planeetan visainen tehtävä. Vaarin lapsuudenystävä tulee käymään pitkästä aikaa. Vaari huomaa, että entinen leikkisä ystävä onkin nyt mielikuvitukseton ja tylsä. Tarvitaan taskukokoista kapteeni Planeettaa korjaamaan asia!

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Taskuvaari

Kapteeni Planeetan visainen tehtävä. Vaarin lapsuudenystävä tulee käymään pitkästä aikaa. Vaari huomaa, että entinen leikkisä ystävä onkin nyt mielikuvitukseton ja tylsä. Tarvitaan taskukokoista kapteeni Planeettaa korjaamaan asia!

Taskuvaari

Herra Mentorin pursottajakeksintö. Majakassa asuva keksijä herra Mentor tarvitsee apua temppuilevan keksintönsä kanssa. Isä lupaa korjata sen, mutta vaari aavistelee, että salaista apua tarvitaan. Asioita mutkistaa isotäti Lorettan hiirikammo.

Taskuvaari

Soittokellojen testauspäivä. Isällä on kiireistä hommaa pyöräliikkeessä, kun herra Liker-Biker tulee innoissaan ostamaan pyöräänsä soittokelloa. Valitseminen on hänelle vaikeaa ja hän tahtoo testata niitä aina vain uudelleen ja uudelleen. Vaari kutistuu, lentää lelulokilla pyöräliikkeeseen ja hoitaa asian.

Taskuvaari

Christopher-niminen porkkana ja muita outoja vihanneksia. Jasonin äidillä on uusi harrastus: hän kasvattaa outoja vihanneksia. Kun isotäti Loretta aikoo tehdä noista vihanneksista pataruokaa, vaarin on taas puututtava asiaan. Sehän käy parhaiten kutistuslakin avulla.

Taskuvaari

Pyöräretkelle Floydin kanssa. Naapurin poika Floyd kiukkuilee ja rehentelee mielellään. Hän ei tahdo pyöräretkelle vanhalla pyörällä ja siksi teeskentelee jalkakipua. Vaari ottaa kutistuslakkinsa ja paljastaa Floydin juonen.

Taskuvaari

Päivä ujon Shanayn kanssa. Pikku Shanay-poika on kylässä Jasonin kotona koko päivän. Jason ja Jemima yrittävät keksiä vaikka mitä kivaa tekemistä, mutta Shanay on niin ujo, ettei mistään tule mitään. Hänet lopulta rohkaisee eräs pikkuruinen maatilan isäntä. Olisiko vaarilla sormensa pelissä?

Taskuvaari

Näytelmä neiti Smileyn kahvilassa. Lapset aikovat esittää Kapteeni Planeetta -näytelmän neiti Smileyn kahvilassa. Floyd tahtoo mukaan, mutta määräilee ja kiukkuilee ja lopulta häipyy. Vaari järjestää sijaisen ja pääseepä itsekin näytelmään mukaan.

Taskuvaari

Jemiman uusi paras ystävä. Jemimalle tulee kylään uusi ystävä Tiffany. Tämä on hienosteleva, arvosteleva ja kovin määräileväkin. Vaari kutistuu, pukeutuu hiireksi ja saa tytön muuttumaan.

Taskuvaari

Maanvaivasta mahtavaksi. Jason-poika on jäänyt vaarin kanssa kahdestaan kotiin. Isotäti Loretta on tullut pitämään huolta heistä vanhempien matkan ajaksi. Isotäti ei siedä Wulfie-koiraa ja vaari yrittää saada hänet pitämään koirasta. Isotädin juututtua vessan ikkunaan vaarin suunnitelma vihdoin onnistuu.

Taskuvaari

Hamsterin etsintää. Jasonin sisko Jemima on saanut vuoron hoitaa koulun hamsteria viikonlopun ajan. Hamsteri karkaa häkistä ja livahtaa lattian alle. Silloin tarvitaan taskukokoista vaaria avuksi. Mutta Jasonin ja vaarin on, kuten aina, toimittava salaa muilta.

Taskuvaari

Bubbles ja Vinku. Lastenhoitaja Bubbles tulee uuden lemmikkikissansa Vinkun kanssa käymään. Naapurin ilkeä Floyd säikyttelee herkästi säikkyvää Bubblesia, mutta vaari antaa hänelle opetuksen.

Taskuvaari

Ei enää nukkeja Doralle. Jasonin ystävällä Doralla on syntymäpäivä. Doralla on paljon nukkeja, eikä Jason tahdo ostaa sellaista hänelle lahjaksi. Mutta kuinka käykään, kun vaari päätyy nukketalon nukeksi?

Edelliset lähetykset

Taskuvaari

Tutkimusmatkailija Lenora. Tutkimusmatkailija Lenora etsii Sunnysandista harvinaista lintua. Vaarin apu ei vain kelpaa hänelle. Jasonin vaarilla on taikalippis, jonka avulla hän pystyy kutistamaan itsensä taskukokoiseksi. Pikkuriikkinen vaari pystyy etsimään vaikka hamsterin lattialautojen alta ja tekemään paljon muutakin ihmeellistä. Kukaan muu ei tiedä Jasonin ja vaarin salaisuudesta, mikä tekee elämästä sekä hauskaa että jännittävää. Suomeksi puhuttu englantilainen draamakomedia.

Taskuvaari

Pum-a-pum, wup-zing-zuu!. Masonin mahtava kuoro tahtoo esittää oman kappaleensa, mutta isotäti Lorettan suunnitelmat uhkaavat pilata koko esityksen. Jasonin vaarilla on taikalippis, jonka avulla hän pystyy kutistamaan itsensä taskukokoiseksi. Pikkuriikkinen vaari pystyy etsimään vaikka hamsterin lattialautojen alta ja tekemään paljon muutakin ihmeellistä. Kukaan muu ei tiedä Jasonin ja vaarin salaisuudesta, mikä tekee elämästä sekä hauskaa että jännittävää. Suomeksi puhuttu englantilainen draamakomedia.

Taskuvaari

Oma koti kullan kallis. Jason, Jemima ja vaari saavat yllätyksekseen kuulla, että heidän kotinsa on myynnissä. Jasonin vaarilla on taikalippis, jonka avulla hän pystyy kutistamaan itsensä taskukokoiseksi. Pikkuriikkinen vaari pystyy etsimään vaikka hamsterin lattialautojen alta ja tekemään paljon muutakin ihmeellistä. Kukaan muu ei tiedä Jasonin ja vaarin salaisuudesta, mikä tekee elämästä sekä hauskaa että jännittävää. Suomeksi puhuttu englantilainen draamakomedia.

Taskuvaari

Epätavallinen possu. Kun isä yrittää heittää pois perheen kalliisarvoiset, vaikkakin rikkinäiset lelut, Jason ja vaari päättävät pelastaa sukukalleudet. Jasonin vaarilla on taikalippis, jonka avulla hän pystyy kutistamaan itsensä taskukokoiseksi. Pikkuriikkinen vaari pystyy etsimään vaikka hamsterin lattialautojen alta ja tekemään paljon muutakin ihmeellistä. Kukaan muu ei tiedä Jasonin ja vaarin salaisuudesta, mikä tekee elämästä sekä hauskaa että jännittävää. Suomeksi puhuttu englantilainen draamakomedia.

Taskuvaari

Herra Whoopsin huikeat häät. Herra Whoops ja neiti Smiley ovat menossa naimisiin, mutta mikään ei tunnu menevän suunnitelmien mukaan. Jasonin vaarilla on taikalippis, jonka avulla hän pystyy kutistamaan itsensä taskukokoiseksi. Pikkuriikkinen vaari pystyy etsimään vaikka hamsterin lattialautojen alta ja tekemään paljon muutakin ihmeellistä. Kukaan muu ei tiedä Jasonin ja vaarin salaisuudesta, mikä tekee elämästä sekä hauskaa että jännittävää. Suomeksi puhuttu englantilainen draamakomedia.

Taskuvaari

Keksijä herra Greator. Herra Greator haastaa herra Mentorin keksintökilpailuun, jonka voittaja saa jäädä asumaan Sunnysandsin majakkaan. Jasonin vaarilla on taikalippis, jonka avulla hän pystyy kutistamaan itsensä taskukokoiseksi. Pikkuriikkinen vaari pystyy etsimään vaikka hamsterin lattialautojen alta ja tekemään paljon muutakin ihmeellistä. Kukaan muu ei tiedä Jasonin ja vaarin salaisuudesta, mikä tekee elämästä sekä hauskaa että jännittävää. Suomeksi puhuttu englantilainen draamakomedia.