This Is Us

(7)

,

Kausi 3. Jakso 5/18. Toby. Toby on kärsinyt masennuksesta lapsuudestaan saakka, ja nyt hän on jälleen synkässä jamassa. Randallin vaalikampanjan aloitus saa laimean vastaanoton, ja Kevin ryhtyy penkomaan isänsä menneisyyttä. Amerikkalainen draamasarja. (41')

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

This Is Us

Kausi 3. Jakso 5/18. Toby. Toby on kärsinyt masennuksesta lapsuudestaan saakka, ja nyt hän on jälleen synkässä jamassa. Randallin vaalikampanjan aloitus saa laimean vastaanoton, ja Kevin ryhtyy penkomaan isänsä menneisyyttä. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 6/18. Vaalikentällä. Randall saa vaalitaistelun tuoksinassa yllättävää tukea Keviniltä ja muistaa myös isänsä antamat opit. Bethillä on vaikeuksia tottua uudenlaiseen arkeen, ja Katekin joutuu pärjäämään yksin. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 7/18. Joskus. Jack yrittää suojella Vietnamissa pikkuveljeään, jonka mieli on järkkynyt. Sodan painajaiset seuraavat häntä myös ensimmäiselle matkalle Rebeccan kanssa. Nykyhetkessä Kevin saapuu Vietnamiin. Amerikkalainen draamasarja. (40')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 8/18. Kuusi kiitospäivää. Pearsonit viettävät kiitospäivää poikkeuksellisesti kukin tahoillaan. Beth ottaa yhteen Randallin kampanjapäällikön kanssa, ja Miguel yrittää korjata välejään lapsiinsa. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 9/18. Alku on loppu on alku. Kevin saapuu kalastajakylään, jossa hänen isänsä palveli sodan aikana ja yritti viimeiseen asti pelastaa veljeään. Randallilla on vaaliväittely, ja Tess paljastaa salaisuutensa. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 10/18. Seitsemän viikkoa. Vaaleja edeltävät kiireiset viikot kiristävät Randallin ja Bethin välit äärimmilleen. Vietnamista palannut Kevin selvittää setänsä kohtaloa ja ottaa askeleen eteenpäin Zoen kanssa. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 11/18. Setä, osa 1/2. Sisarukset ajavat tapaamaan setäänsä Nickyä ja saavat viimein kuulla Vietnamin tapahtumista, mutta Rebecca on sedän löytymisestä järkyttynyt. Myös Jack on aikoinaan käynyt Nickyn luona. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 12/18. Setä, osa 2/2. Kevin on päättänyt tehdä kaikkensa auttaakseen setäänsä, ja Rebeccakin saapuu paikalle. Randall ja Kate muistavat eri tavoin viikonlopun, jolloin kärsivä Jack oli palannut veljensä luota. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 13/18. Tanssiva tyttö. Beth matkustaa tapaamaan äitiään ja verestää lapsuusmuistojaan. Vaativa äiti sai hänet aikoinaan luopumaan suuresta unelmasta. Vierailijana mm. Bill Cosby Show'sta tuttu Phylicia Rashad. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 14/18. Valmistuneet. Leskeksi jääneen Rebeccan suru ei ota laantuakseen edes lasten valmistuessa lukiosta. Nykyhetkessä Toby järjestää Katelle valmistujaiset ja juomaan retkahtanut Kevin pitää kulissia yllä. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 15/18. Odotushuone. Perhe kokoontuu sairaalaan odottamaan tietoa Katen ja vauvan voinnista, ja pitkät tunnit käyvät kaikkien hermoille. Randall ja Beth jatkavat riitelyään, ja myös Kevin on poissa tolaltaan. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 16/18. Pysy luonani. Kate ja Toby valvovat vauvansa vierellä. Randall ja Beth elävät minuuttiaikataulussa, ja Kevin ja Zoe käyvät terapiassa. Kolmosten lapsuudessa jännitetään ensimmäisiä koulutanssiaisia. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 17/18. R & B. Randallin ja Bethin avioliitto on kriisissä, mutta parin taipaleella on ollut vaikeuksia aiemminkin. Samankaltaista riitaa on käyty myös ensitreffeillä, häiden alla ja nuoren lapsiperheen arjessa. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 18/18. Äiti. Rebecca joutuu sairaalaan ja nousee Jackin ja lasten silmissä arvoon arvaamattomaan. Nykyhetkessä Kate ärsyyntyy äitinsä läsnäolosta ja Randall ja Beth joutuvat tekemään suuria päätöksiä. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 4. Jakso 1/18. Ventovieraat. Jackin ensitapaaminen Rebeccan vanhempien kanssa ei suju lämpimissä merkeissä. Pearsonien tarinaan astuu joukko uusia henkilöitä, mm. sarjasta House tutut Jennifer Morrison ja Omar Epps. Amerikkalainen draamasarja. (47')

This Is Us

Kausi 4. Jakso 2/18. Paluu uima-altaalle. Jack ja Rebecca vievät nyrpeän jälkikasvunsa uimalaan. Randallin perhe on ristiriitaisissa tunnelmissa uudessa kotikaupungissa, ja Kate ja Toby perehtyvät erityislapsensa tarpeisiin. Amerikkalainen draamasarja. (40')

This Is Us

Kausi 4. Jakso 3/18. Holtittomat. Kevin rientää setänsä avuksi ja kohtaa Cassidyn, johon hänen charminsa ei tee vaikutusta. Randall tarttuu tarmokkaasti töihin valtuustossa, mutta hänen tyylinsä närästää vanhoja konkareita. Amerikkalainen draamasarja. (41')

Edelliset lähetykset

This Is Us

Kausi 3. Jakso 4/18. Vietnam. Jack on suojellut pikkuveljeään Nickiä tämän syntymästä asti. Kun Nick kutsutaan Vietnamin sotaan, Jack seuraa saamastaan vapautuksesta huolimatta perässä ja kokee sodan kauhut omakohtaisesti. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 3/18. Kolme Katea. Katen ja Randallin riita varjostaa Katen sairaalareissua. Kevin alkaa pohtia, mitä hänen isälleen tapahtui sodassa. Nuori Rebecca joutuu tekemään valintansa kahden kilpakosijan välillä. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 2/18. Tarina Philadelphiasta. Rebecca on surun lamauttama Jackin kuoleman jälkeen, ja Randall yrittää kannatella perhettä. Vuosia myöhemmin hän ottaa tehtäväkseen ratkoa Williamin vanhan yhteisön ongelmia. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 3. Jakso 1/18. Yhdeksän taalaa. Jackin ja Rebeccan ensitreffit eivät enteile suurta rakkaustarinaa. Randall yrittää saada kontaktia Dejaan, Beth raivostuu Kevinin ja Zoen suhteesta, ja Kate pyrkii hedelmöityshoitoihin. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Häät. HUOM! 3. kausi alkaa heti viikon päästä 18.7. klo 21 Livillä ja Ruudussa! Katen ja Tobyn hääpäivä koittaa perheen mökillä, missä Kate kaipaa isäänsä ja hänen veljillään on täysi työ järjestelyissä. Tobyn vanhemmat vastustavat avioliittoa, ja myös Deja osoittaa mieltään. Amerikkalainen draamasarja. (40')

This Is Us

Kausi 2. Jakso 17/18. Ihmeellinen elämä. Deja on elänyt epävakaissa oloissa syntymästään saakka, ja hänen äidillään Shaunalla on ollut vaikeaa. Nyt äiti ja tytär ovat jälleen käännekohdassa. Vierailevana tähtenä Pam Grier. Amerikkalainen draamasarja. (41')

This Is Us

Kausi 2. Jakso 16/18. Polttarit. Kate ja Toby suuntaavat seurueineen Las Vegasiin juhlimaan polttareitaan, mutta Kevin ja Randall eivät ole juhlatuulella. Jack ja Rebecca päättävät olla juhlimatta hääpäiväänsä. Amerikkalainen draamasarja. (40')

This Is Us

Kausi 2. Jakso 15/18. Auto. Pearsonien luotettu auto on kuljettanut perhettä niin iloissa kuin suruissa. Nyt Rebecca ja lapset ajavat sillä raskaan matkan Jackin siunaustilaisuuteen, ja poikienkin on yritettävä olla sovussa. Amerikkalainen draamasarja. (41')