Tinan joulukeittiö

,

Jouluillallinen ystäville. Tina laittaa Åressa ystävilleen kunnon jouluillallisen. Luvassa on tuhti klassikko, Wellingtonin pihvi. Lisäksi Tina valmistaa kyssäkaaliraastetta, taikinanyyttejä ja passionhedelmäparfait'n. Ruotsalainen ruokaohjelma. Uusinta.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Tinan joulukeittiö

Jouluillallinen ystäville. Tina laittaa Åressa ystävilleen kunnon jouluillallisen. Luvassa on tuhti klassikko, Wellingtonin pihvi. Lisäksi Tina valmistaa kyssäkaaliraastetta, taikinanyyttejä ja passionhedelmäparfait'n. Ruotsalainen ruokaohjelma. Uusinta.

Tinan joulukeittiö

Jouluillallinen ystäville. Tina laittaa Åressa ystävilleen kunnon jouluillallisen. Luvassa on tuhti klassikko, Wellingtonin pihvi. Lisäksi Tina valmistaa kyssäkaaliraastetta, taikinanyyttejä ja passionhedelmäparfait'n. Ruotsalainen ruokaohjelma.

Tinan joulukeittiö

Jouluillallinen ystäville. Tina laittaa Åressa ystävilleen kunnon jouluillallisen. Luvassa on tuhti klassikko, Wellingtonin pihvi. Lisäksi Tina valmistaa kyssäkaaliraastetta, taikinanyyttejä ja passionhedelmäparfait'n. Ruotsalainen ruokaohjelma.

Tinan joulukeittiö

Riskinottoa joulupöytään. Tina on Åressa etsimässä uusia makuja joulupöytään. Hän vierailee nuoren huippukokin ravintolassa, jossa tehdään lähiruokaa mitä oudoimmista aineksista. Tina tutustuu myös raakaruokaan ja friteeraa elämänsä ensimmäistä kertaa pikkuleipiä. Ruotsalainen ruokaohjelma. Uusinta.

Tinan joulukeittiö

Riskinottoa joulupöytään. Tina on Åressa etsimässä uusia makuja joulupöytään. Hän vierailee nuoren huippukokin ravintolassa, jossa tehdään lähiruokaa mitä oudoimmista aineksista. Tina tutustuu myös raakaruokaan ja friteeraa elämänsä ensimmäistä kertaa pikkuleipiä. Ruotsalainen ruokaohjelma. Uusinta.

Tinan joulukeittiö

Eräruokaa ja tunturitunnelmaa. Tina laittaa hirviporukalle lounaaksi mitäpä muutakaan kuin hirvenlihaherkkuja. Hirvenlihasta valmistuvat carpaccio ja keitetyt pyörykät. Jälkiruoaksi on itävaltalaista pannaria. Tina opettelee myös heravoin tekoa ja käyttää sitä yllätysmenyyssä, jonka loihtii ystävilleen tunturissa. Ruotsalainen ruokaohjelma. Uusinta.

Tinan joulukeittiö

Riskinottoa joulupöytään. Tina on Åressa etsimässä uusia makuja joulupöytään. Hän vierailee nuoren huippukokin ravintolassa, jossa tehdään lähiruokaa mitä oudoimmista aineksista. Tina tutustuu myös raakaruokaan ja friteeraa elämänsä ensimmäistä kertaa pikkuleipiä. Ruotsalainen ruokaohjelma.

Tinan joulukeittiö

Jouluruokia uudella otteella. Huippukokki Tina Nordström valmistaa joulumarkkinoilla norrlantilaista blötaa, eli keitinliemessä uitettua rieskaa, sekä mehevää taatelikakkua. Myöhemmin on vuorossa kolmen ruokalajin illallinen ystäville: lohta rypäleiden ja kapristen kera, naudan fileeselkää sekä After Eight -päärynät. Ruotsalainen ruokaohjelma. Uusinta.

Tinan joulukeittiö

Riskinottoa joulupöytään. Tina on Åressa etsimässä uusia makuja joulupöytään. Hän vierailee nuoren huippukokin ravintolassa, jossa tehdään lähiruokaa mitä oudoimmista aineksista. Tina tutustuu myös raakaruokaan ja friteeraa elämänsä ensimmäistä kertaa pikkuleipiä. Ruotsalainen ruokaohjelma.

Tinan joulukeittiö

Eräruokaa ja tunturitunnelmaa. Tina laittaa hirviporukalle lounaaksi mitäpä muutakaan kuin hirvenlihaherkkuja. Hirvenlihasta valmistuvat carpaccio ja keitetyt pyörykät. Jälkiruoaksi on itävaltalaista pannaria. Tina opettelee myös heravoin tekoa ja käyttää sitä yllätysmenyyssä, jonka loihtii ystävilleen tunturissa. Ruotsalainen ruokaohjelma.