Tonnikalan saalistajat

,

Gloucesterin sinievätonnikalakausi alkaa, ja New Englandin parhaat kalamiehet lähtevät taas merille narraamaan kauden ensimmäistä kalaa. Pinwheel aluksen ennenaikaisesti kuolleen perämiehen Nick Duffy Fudgen poismeno saa nuoren kapteenin Tyler McLaughlinin ja laivueen pohtimaan, pystyykö kapteeni puolustamaan titteliään.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Tonnikalan saalistajat

Gloucesterin sinievätonnikalakausi alkaa, ja New Englandin parhaat kalamiehet lähtevät taas merille narraamaan kauden ensimmäistä kalaa. Pinwheel aluksen ennenaikaisesti kuolleen perämiehen Nick ”Duffy” Fudgen poismeno saa nuoren kapteenin Tyler McLaughlinin ja laivueen pohtimaan, pystyykö kapteeni puolustamaan titteliään.

Tonnikalan saalistajat

Sinieväkautta on mennyt kaksi viikkoa ja Pinwheelin sisaruksista koostuva miehistö jatkaa töitä kuolleen toverinsa kunniaksi. Moraalia nostattaa Fish Hawk -aluksen paluu. Aluksella on uusi perämies, joka on valmiina kilpaan.

Tonnikalan saalistajat

Kun tuttu kasvo ilmestyy Gloucesteriin kilpailemaan parhaan sinievätonnikalan kalastajan tittelistä, laivueelta ei heru lämmintä vastaanottoa. Yhden kalastajan mielestä meri ei ole tarpeeksi suuri heille kahdelle.

Tonnikalan saalistajat

Kausi on täydessä vauhdissa ja jokainen kapteeneista tietää, että on vain ajan kysymys ennen kuin kilpailu kuumenee. Jokaisella aluksella on omat tapansa, strategiansa ja uskomuksensa, mutta juuri oikean yhdistelmän löytäminen ei ole aina helppoa. Kun ongelmia ilmenee, tarvitaan vähän onnea, että niistä selvitään. Oli se sitten taikauskoa tai ei.

Tonnikalan saalistajat

Kauden alkaessa Gloucesterin eliitti saa haasteen uusilta huippukalastajilta. Kapteeni Bob Cook ja Fat Tuna -aluksen miehistö vannovat voittavansa nykyisen mestarin eli FV-Tuna.Comin Dave Carraron. Pinwheelin Tyler ottaa yhteen Krakenin kapteeni Sam Law’n kanssa. Hot Tuna on kahden Wasabin kapteenin, Zack Planten ja Charlie Boivinin, tähtäimessä. He uskovat olevansa sisukkaampia kuin TJ Ott.

Tonnikalan saalistajat

Kautta on kulunut viisi viikkoa, kun kapteenit Dave Marciano ja TJ Ott ovat pohjimmaisia. Kumpainenkin on saanut vain kaksi kalaa. Kapteeni Tyler McLaughlin haluaa napata kunnon saaliin ja johdon FV-Tuna.com-alukselta. Jokainen kolmesta kapteenista hakee perheeltään apua, mutta onko siitä apua vai haittaa?

Tonnikalan saalistajat

Kapteeneilla riittää haastetta, kun viikonlopuksi ilmestyy suuri määrä veneitä. Hot Tunan on päätettävä, ottaako se riskin ja jättää tutun sinieväapajan päästäkseen ylemmäs sijoituksissa. Sillä välin Dot Com ja Pinwheel kilpailevat tiukasti ykkössijasta, mikä pakottaa muut laivueesta todistamaan, että hekin osaavat ohjata alukset oikeaan suuntaa ja erottua saaliillaan joukosta.

Tonnikalan saalistajat

Sinieväkausi on puolessa välissä, joten kello käy. Pitkäaikaiset kilpailijat FV-Tuna.com ja Pinwheel jatkavat kamppailua ykköspaikasta. Uusi alusliittoumien strategia saattaa uhata niiden voittoisaa putkea. Hot Tuna ja Falcon tekevät yhteistyötä. Paul Hebertin onni palaa, mutta joka aluksessa on hermot kireänä, kun iso palkkapäivä ja mestaruus häämöttävät horisontissa.

Tonnikalan saalistajat

Myrskykausi on tulossa. Kun luontoäiti päättää aloittaa, on alusten päätettävä, ottavatko ne riskin ja jatkavat vai palaavatko satamaan. Pinwheel ja Dot Com ovat taistelleet keskenään kärkipaikasta koko kauden, mutta huonon sään myötä kalat nappaavat syöttejä hyvin ja mestarin titteli on taas jaossa. Kuka haluaa sitä eniten?

Tonnikalan saalistajat

Kilpailu on ollut hurjaa koko kauden. Kaloja on saatu hirmumäärä, joten kiintiö muuttuu pian kolmesta sinievätonnikalasta yhteen per päivä. Kello käy ja paine saa kapteenit ja miehistöt antamaan kaikkensa. Joillekin aluksista tämä on viimeinen hetki päästä keulille, mutta toisille se voi merkitä kaiken loppua.

Tonnikalan saalistajat

Kun uudet alukset Fat Tuna, Kraken ja Wasabi ryhtyvät yhteistyöhön hallitakseen kilpailijoita, alkuperäiset Gloucesterin alukset puolustavat kotikenttää. Veteraanikapteeni Tyler McLaughlinilla on vaikeuksia kuroa muita kiinni, sillä hänellä ei ole saalista. Wicked Pissah taktikoi uuden ryhmäläisen kanssa saadakseen sinievän. Hallitseva mestari Dot.Com luovii uusien vastustajien paineessa.

Tonnikalan saalistajat

Viikolla kymmenen koko peli muuttuu, sillä kalastuskiintiö putoaa yhteen kalaan per päivä. Kun paine kasvaa, FV-Tuna.com ja Wicked Pissah pitävät kiinni pitkän juoksun strategiastaan kalastaa rannan tuntumassa, mutta Fish Hawk and Hot Tuna ottavat riskin ja lähtevät kauemmas. Pinwheel muuttaa strategiaansa täysin ja kalastaa lähempänä kotia. Falcon taas näkee paljon vaivaa vain yhden kalan takia.

Tonnikalan saalistajat

Pinwheelin kapteeni Tyler McLaughlinilla on vaikeuksia päästä taas kärkikastiin saaliittoman viikon jälkeen. Kilpailu menee uusiksi, kun uusi alus, The Whistler, auttaa Tyleria. Kapteeni Dave Carraro on päättänyt voittaa ja haluaa vahvistaa johtoaan, kun Pinwheel jää saaliitta. Hot Tuna kamppailee pysyäkseen kärkikolmikossa. Wicked Pissah löytää uuden motivaation päästä korkeammalle sijoituksissa.

Tonnikalan saalistajat

Kapteenit punnitsevat, onko järkevää lähteä narraamaan kaloja lähes kolmen sadan kilometrin päähän Gloucesterista. Kalat olisivat siellä suuria. Entinen mestari FV-Tuna.com käyttää arvokkaat päivät kaukana rannasta. Tämän hetkinen johtaja Pinwheel pysyttelee lähellä kotia. Falcon ja Hot Tuna lähtevät myös ulapalle, jotta pääsisivät lähemmäs johtajia. Kenellä nappaa kunnolla ja kuka häviää?

Tonnikalan saalistajat

Kapteeni Dave Carraro ja FV-Tuna.com on ollut viimeisten seitsemän kauden aikana parhaiten ansaitseva alus Gloucesterin laivueessa. Kaikki on hänen puolellaan parhaalla veneellä ja taitavimmalla miehistöllä. Mikään ei kuitenkaan pysäytä muita kapteeneja yrittämästä kaataa kuningasta.

Tonnikalan saalistajat

Gloucesterin sinievätonnikalakausi alkaa ja New Englandin parhaat kalamiehet lähtevät taas merille narraamaan kauden ensimmäistä kalaa. Pinwheel aluksen ennenaikaisesti kuolleen perämiehen Nick ”Duffy” Fudgen poismeno saa nuoren kapteenin Tyler McLaughlinin ja laivueen pohtimaan, pystyykö kapteeni puolustamaan titteliään.

Tonnikalan saalistajat

Kolme uutta alusta istuu kärjessä uhattuaan valta-asemia sinieväkaudella. Ulkopuoliset eivät kuitenkaan tiedä, että OG:t suunnittelevat solmivansa pitkäaikaiset riidat lyödäkseen yhteisen vihollisen ja näyttääkseen, miksi he ovat parhaita kalastajia maailmassa. Riittääkö yllättävä liitto voittoon uusista tulokkaista?

Tonnikalan saalistajat

Aika loppu! Kun viimeinen sinieväkauden viikko alkaa Pinwheel and Dot Com kamppailevat ykköspaikasta, kuten koko kauden. Yllättäjä, Hot Tuna, järkyttää tasapainoa ja loppuratkaisu taistellaan kolmen kesken. Wicked Pissah, Falcon ja Fish Hawk tekevät kovasti töitä saadakseen vielä yhden palkkashekin.