, Jim
Kausi 1. Jakso 12/12. Finaali. Finaalikaksikko kamppailee kisan voitosta kaksiosaisessa haasteessa. Ensimmäisenä kokit osoittavat tekniset kykynsä työpisteissä, joissa kuoritaan parsaa, paloitellaan rapu, fileerataan hauki sekä paloitellaan lammas. Osion voittaja saa pisteen mukaansa ruoanlaitto-osioon, jossa aineksista valmistetaan kustakin oma ruokalaji. Tuomarivieraina ovat Mathias Dahlgren, Malin Söderström sekä Stefano Catenacci. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Jim
Kausi 1. Jakso 12/12. Finaali. Finaalikaksikko kamppailee kisan voitosta kaksiosaisessa haasteessa. Ensimmäisenä kokit osoittavat tekniset kykynsä työpisteissä, joissa kuoritaan parsaa, paloitellaan rapu, fileerataan hauki sekä paloitellaan lammas. Osion voittaja saa pisteen mukaansa ruoanlaitto-osioon, jossa aineksista valmistetaan kustakin oma ruokalaji. Tuomarivieraina ovat Mathias Dahlgren, Malin Söderström sekä Stefano Catenacci. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')
- · Jim
Kausi 1. Jakso 11/12. Semifinaali. Semifinaalissa päivän kumpikin haaste vaikuttaa lopputulokseen, joten tulikokeesta ei saa etua pudotuskilpailuun. Tulikokeessa kärkikolmikon on valmistettava kolme erillistä annosta vasikan sisäelimistä. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat viisi erilaista annosta äyriäisistä 30 hengelle, ja annoksia arvioi Ruotsin äyriäistuntijoiden parhaimmisto. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')
- · Jim
Kausi 1. Jakso 10/12. Semifinaalipaikat jaossa. Kokit uudistavat tulikokeessa voileipäkakun. Haasteen voittaja etenee suoraan semifinaaliin ja saa vaikuttaa suuresti pudotuskilpailun kulkuun. Jäljelle jäävät kolme kokkia taistelevat pudotuskilpailussa lopuista semifinaalipaikoista ja saavat tehtäväkseen tulkita tuomariston klassikkoannoksia. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')
- · Jim
Kausi 1. Jakso 12/12. Finaali. Finaalikaksikko kamppailee kisan voitosta kaksiosaisessa haasteessa. Ensimmäisenä kokit osoittavat tekniset kykynsä työpisteissä, joissa kuoritaan parsaa, paloitellaan rapu, fileerataan hauki sekä paloitellaan lammas. Osion voittaja saa pisteen mukaansa ruoanlaitto-osioon, jossa aineksista valmistetaan kustakin oma ruokalaji. Tuomarivieraina ovat Mathias Dahlgren, Malin Söderström sekä Stefano Catenacci. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')
- · Jim
Kausi 1. Jakso 11/12. Semifinaali. Semifinaalissa päivän kumpikin haaste vaikuttaa lopputulokseen, joten tulikokeesta ei saa etua pudotuskilpailuun. Tulikokeessa kärkikolmikon on valmistettava kolme erillistä annosta vasikan sisäelimistä. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat viisi erilaista annosta äyriäisistä 30 hengelle, ja annoksia arvioi Ruotsin äyriäistuntijoiden parhaimmisto. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')
- · Jim
Kausi 1. Jakso 10/12. Semifinaalipaikat jaossa. Kokit uudistavat tulikokeessa voileipäkakun. Haasteen voittaja etenee suoraan semifinaaliin ja saa vaikuttaa suuresti pudotuskilpailun kulkuun. Jäljelle jäävät kolme kokkia taistelevat pudotuskilpailussa lopuista semifinaalipaikoista ja saavat tehtäväkseen tulkita tuomariston klassikkoannoksia. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')
- · Jim
Kausi 1. Jakso 9/12. Salaperäisiä aineksia. Tulikokeen pääraaka-aine selviää kokeille vasta, kun he ovat valinneet viisi muuta annoksen ainesta. Tarvitaankin luovuutta, jotta annoksesta tulee hyvä. Pudotuskilpailussa kokkien on käytettävä kaikkia saamiaan raaka-aineita, joiden joukossa on erikoisuuksia, kuten hirven sydäntä, kuusenkerkkää ja heravoita. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')
- · Jim
Kausi 1. Jakso 8/12. Ilta ravintolassa. Tulikokeessa tehtävänä on loihtia uudenlainen annos juustosta, ja jokainen kokeista saa käyttöönsä eri juuston. Pudotuskilpailussa kokit valmistavat kahtena joukkueena kolmen ruokalajin menun Johanin ravintolassa Tukholmassa. Ruokalajien pääraaka-aineet ovat parsa, lammas sekä raparperi. Yksi hävinneen joukkueen jäsenistä putoaa kilpailusta. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')
- · Jim
Kausi 1. Jakso 7/12. Päivällistä perheelle. Tulikokeessa kokit saavat vapaat kädet luoda hyvä keitto, mutta tuomareilla on yllätys. Pudotuskilpailussa kilpailijat käyvät ostamassa itse raaka-aineet perhepäivällistä varten. Tulikokeen voittajalla on kilpailuun etu, mutta kokeilla on muitakin ässiä hihassaan. Heikoimman annoksen valmistanut kilpailija putoaa. Ruotsalainen ruokaohjelma. (44')
- · Jim
Kausi 1. Jakso 6/12. Klassikot uusiksi. Tulikokeessa valmistetaan lämmin voileipä, mutta tarjolla on koskemattomuuden sijaan etu pudotuskilpailuun. Pudotuskilpailussa tehtävänä on uudistaa klassikkoruoka niin, että maut pysyvät samana. Osa kokeista ymmärtää tehtävänannon väärin, mikä harmittaa tuomareita. Vierailevana tuomarina on ruokahistorian asiantuntija Edward Blom. Ruotsalainen ruokaohjelma. (43')
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.