, National Geographic
Kausi 1, Jakso 4. Stanley nauttii Toscanan alueen kulinaristisesta taidokkuudesta. Luovuuden henki elää renessanssin synnyinmaassa. Firenzessä, jossa hän vietti ikimuistoisen nuoruusvuoden, hän maistelee kuuluisaa, sekä yllättävää, aamiaisruokaa. Lisäksi hän vierailee perinteisten toscanalaisten karjankasvattajien luona karjatilalla sekä Sienassa maailmankuulun Palio-juhlan suuressa ulkoilmajuhlassa.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
- · National Geographic
K1, J4: Kausi 1, Jakso 4. Stanley nauttii Toscanan alueen kulinaristisesta taidokkuudesta. Luovuuden henki elää renessanssin synnyinmaassa. Firenzessä, jossa hän vietti ikimuistoisen nuoruusvuoden, hän maistelee kuuluisaa, sekä yllättävää, aamiaisruokaa. Lisäksi hän vierailee perinteisten toscanalaisten karjankasvattajien luona karjatilalla sekä Sienassa maailmankuulun Palio-juhlan suuressa ulkoilmajuhlassa.
- · National Geographic
K1, J2: Kausi 1, Jakso 2. Stanley paljastaa Italian teollisen ydinalueen uraauurtavan hengen, ja sen keittiö ja raaka-aineet ovat uhmakkaasti tulevaisuuteen suuntautuvia. Hän maistelee futuristista ruokalistaa, jonka avaruusajan maatila on mahdollistanut, testaa uusia ruokia maan kuuluisilla huoltoasemilla ja tutustuu yhteen maailman kalleimmista raaka-aineista, jota kasvatetaan terästehtaan varjossa.
- · National Geographic
K1, J1: Kausi 1, Jakso 1. Stanley syventyy Italian pohjoisimman alueen monitahoiseen identiteettiin, sillä monet puhuvat italian lisäksi saksaa. Hän maistaa yllättävän herkullista heinäkeittoa, hiihtää vuorelta alas Dirndl-päivää varten, syö rinteen laidalla polentaa ja perhokalastaa jäätikköjoessa. Matkan varrella hän perehtyy rajaselkkausten historiaan, joka on jättänyt jälkensä alueen ihmisiin ja heidän ruokaansa.
- · National Geographic
K1, J5: Kausi 1, Jakso 5. Stanley kohtaa odottamattomia nautintoja Abruzzon maakunnassa, jossa hän ei ole koskaan aiemmin käynyt. Hän tutkii, miten karu maasto vaikuttaa alueen ruokaan ja kulttuuriin. Korkeassa maastossa lammasmailla hän valmistaa lampaanlihaa perinteisellä grillillä, nauttii ranskalaisvaikutteista sunnuntailounasta ja paljastaa konfettien yllättävän, ja herkullisen makean, alkuperän.
- · National Geographic
K1, J3: Kausi 1, Jakso 3. Stanley uskaltautuu Rooman ulkopuolelle Lazion harvemmin vierailluille maaseutualueille ymmärtääkseen antiikin metropolin ja maaseudun välistä suhdetta. Hän maistaa roomalaista pizzaa, Ariccian porchettaa, maalaismaista kalakeittoa ja keväistä lammasta – ruokia, joilla on yhteinen kulinaarinen sielu ja upeat raaka-aineet, jotka saavat puhua puolestaan.
- · National Geographic
K1, J4: Kausi 1, Jakso 4. Stanley nauttii Toscanan alueen kulinaristisesta taidokkuudesta. Luovuuden henki elää renessanssin synnyinmaassa. Firenzessä, jossa hän vietti ikimuistoisen nuoruusvuoden, hän maistelee kuuluisaa, sekä yllättävää, aamiaisruokaa. Lisäksi hän vierailee perinteisten toscanalaisten karjankasvattajien luona karjatilalla sekä Sienassa maailmankuulun Palio-juhlan suuressa ulkoilmajuhlassa.
- · National Geographic
K1, J2: Kausi 1, Jakso 2. Stanley paljastaa Italian teollisen ydinalueen uraauurtavan hengen, ja sen keittiö ja raaka-aineet ovat uhmakkaasti tulevaisuuteen suuntautuvia. Hän maistelee futuristista ruokalistaa, jonka avaruusajan maatila on mahdollistanut, testaa uusia ruokia maan kuuluisilla huoltoasemilla ja tutustuu yhteen maailman kalleimmista raaka-aineista, jota kasvatetaan terästehtaan varjossa.
- · National Geographic
K1, J1: Kausi 1, Jakso 1. Stanley syventyy Italian pohjoisimman alueen monitahoiseen identiteettiin, sillä monet puhuvat italian lisäksi saksaa. Hän maistaa yllättävän herkullista heinäkeittoa, hiihtää vuorelta alas Dirndl-päivää varten, syö rinteen laidalla polentaa ja perhokalastaa jäätikköjoessa. Matkan varrella hän perehtyy rajaselkkausten historiaan, joka on jättänyt jälkensä alueen ihmisiin ja heidän ruokaansa.
- · National Geographic
K1, J3: Kausi 1, Jakso 3. Stanley uskaltautuu Rooman ulkopuolelle Lazion harvemmin vierailluille maaseutualueille ymmärtääkseen antiikin metropolin ja maaseudun välistä suhdetta. Hän maistaa roomalaista pizzaa, Ariccian porchettaa, maalaismaista kalakeittoa ja keväistä lammasta – ruokia, joilla on yhteinen kulinaarinen sielu ja upeat raaka-aineet, jotka saavat puhua puolestaan.
- · National Geographic
K1, J5: Kausi 1, Jakso 5. Stanley kohtaa odottamattomia nautintoja Abruzzon maakunnassa, jossa hän ei ole koskaan aiemmin käynyt. Hän tutkii, miten karu maasto vaikuttaa alueen ruokaan ja kulttuuriin. Korkeassa maastossa lammasmailla hän valmistaa lampaanlihaa perinteisellä grillillä, nauttii ranskalaisvaikutteista sunnuntailounasta ja paljastaa konfettien yllättävän, ja herkullisen makean, alkuperän.
- · National Geographic
K1, J1: Kausi 1, Jakso 1. Stanley syventyy Italian pohjoisimman alueen monitahoiseen identiteettiin, sillä monet puhuvat italian lisäksi saksaa. Hän maistaa yllättävän herkullista heinäkeittoa, hiihtää vuorelta alas Dirndl-päivää varten, syö rinteen laidalla polentaa ja perhokalastaa jäätikköjoessa. Matkan varrella hän perehtyy rajaselkkausten historiaan, joka on jättänyt jälkensä alueen ihmisiin ja heidän ruokaansa.
- · National Geographic
K1, J2: Kausi 1, Jakso 2. Stanley paljastaa Italian teollisen ydinalueen uraauurtavan hengen, ja sen keittiö ja raaka-aineet ovat uhmakkaasti tulevaisuuteen suuntautuvia. Hän maistelee futuristista ruokalistaa, jonka avaruusajan maatila on mahdollistanut, testaa uusia ruokia maan kuuluisilla huoltoasemilla ja tutustuu yhteen maailman kalleimmista raaka-aineista, jota kasvatetaan terästehtaan varjossa.
- · National Geographic
K1, J4: Kausi 1, Jakso 4. Stanley nauttii Toscanan alueen kulinaristisesta taidokkuudesta. Luovuuden henki elää renessanssin synnyinmaassa. Firenzessä, jossa hän vietti ikimuistoisen nuoruusvuoden, hän maistelee kuuluisaa, sekä yllättävää, aamiaisruokaa. Lisäksi hän vierailee perinteisten toscanalaisten karjankasvattajien luona karjatilalla sekä Sienassa maailmankuulun Palio-juhlan suuressa ulkoilmajuhlassa.
- · National Geographic
Stanley nauttii Toscanan alueen kulinaristisesta taidokkuudesta. Luovuuden henki elää renessanssin synnyinmaassa. Firenzessä, jossa hän vietti ikimuistoisen nuoruusvuoden, hän maistelee kuuluisaa, sekä yllättävää, aamiaisruokaa. Lisäksi hän vierailee perinteisten toscanalaisten karjankasvattajien luona karjatilalla sekä Sienassa maailmankuulun Palio-juhlan suuressa ulkoilmajuhlassa.
- · National Geographic
Stanley nauttii Toscanan alueen kulinaristisesta taidokkuudesta. Luovuuden henki elää renessanssin synnyinmaassa. Firenzessä, jossa hän vietti ikimuistoisen nuoruusvuoden, hän maistelee kuuluisaa, sekä yllättävää, aamiaisruokaa. Lisäksi hän vierailee perinteisten toscanalaisten karjankasvattajien luona karjatilalla sekä Sienassa maailmankuulun Palio-juhlan suuressa ulkoilmajuhlassa.
- · National Geographic
Stanley uskaltautuu Rooman ulkopuolelle Lazion harvemmin vierailluille maaseutualueille ymmärtääkseen antiikin metropolin ja maaseudun välistä suhdetta. Hän maistaa roomalaista pizzaa, Ariccian porchettaa, maalaismaista kalakeittoa ja keväistä lammasta – ruokia, joilla on yhteinen kulinaarinen sielu ja upeat raaka-aineet, jotka saavat puhua puolestaan.
- · National Geographic
Stanley uskaltautuu Rooman ulkopuolelle Lazion harvemmin vierailluille maaseutualueille ymmärtääkseen antiikin metropolin ja maaseudun välistä suhdetta. Hän maistaa roomalaista pizzaa, Ariccian porchettaa, maalaismaista kalakeittoa ja keväistä lammasta – ruokia, joilla on yhteinen kulinaarinen sielu ja upeat raaka-aineet, jotka saavat puhua puolestaan.
- · National Geographic
Stanley uskaltautuu Rooman ulkopuolelle Lazion harvemmin vierailluille maaseutualueille ymmärtääkseen antiikin metropolin ja maaseudun välistä suhdetta. Hän maistaa roomalaista pizzaa, Ariccian porchettaa, maalaismaista kalakeittoa ja keväistä lammasta – ruokia, joilla on yhteinen kulinaarinen sielu ja upeat raaka-aineet, jotka saavat puhua puolestaan.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.