🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.
🍁 Syksyn parhaat elokuvat listattuna täällä!.

Tunteet pelissä

(S)

,

Viimeisen tuotantokauden viimeisessä osassa Clay ja Quinn adoptoivat Loganin ja menevät yllättäen myös naimisiin. Julian hankkii Brookelle tämän vanhan lapsuudenkodin. Luvassa myös katsaus tulevaan. SARJA PÄÄTTYY. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Tunteet pelissä

Viimeisen tuotantokauden viimeisessä osassa Clay ja Quinn adoptoivat Loganin ja menevät yllättäen myös naimisiin. Julian hankkii Brookelle tämän vanhan lapsuudenkodin. Luvassa myös katsaus tulevaan. SARJA PÄÄTTYY. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.

Tunteet pelissä

Suuri sydän. Tree Hillin asukkaat kokoontuvat jälleen polttamaan huolet ja murheet taivaan tuuliin laivan mukana. Brooke kantaa kokkoon vanhan päiväkirjansa, johon Julian on päässyt tutustumaan uuden tv-sarjan käsikirjoitusta tehdessään. Onko Brooke valmis antamaan vanhemmilleen jälleen kerran uuden mahdollisuuden? Uusi perhe alkaa muodostua, kun Logan on yökylässä Clayn ja Quinnin luona. Chase on joutunut luopumaan lentäjänurasta, mutta baarin kautta aukeaa uusia mahdollisuuksia. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.

Tunteet pelissä

Kotia kohti. Haavoittunut Dan kiidätetään sairaalaan, mutta mitään ei ole tehtävissä. Läheiset kokoontuvat jättämään hyvästit miehelle, joka menneisyyden virheistä huolimatta osoittautui hyväksi ihmiseksi. Nathan pääsee viimein palaamaan kotiin, mutta hämmentyy suuresta surustaan. Clay lähtee tapaamaan Saran vanhempia, joiden hoivissa Logan-poika on varttunut. Millainen vastaanotto häntä odottaa? Brooke ilahtuu, kun isä tulee yllättäen kylään. Onko Ted liikkeellä vilpittömin mielin? Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.

Tunteet pelissä

Oikeudenmukaisuuden puolustajat. Dan saa selville Nathanin olinpaikan ja lähtee pelastamaan poikaansa Julianin ja Kellerin avustuksella. Ensin hän kuitenkin tenttaa apuriensa motiiveja ja valmentaa heitä tulevaan koetukseen. Selviävätkö kaikki pelastusoperaatiosta ehjinä? Entä saako Haley viimein miehensä kotiin? Xavier paljastaa oikean karvansa, mutta yllättävä taho pelastaa Brooken hengenvaarasta. Clay käy pitkästä aikaa edesmenneen vaimonsa haudalla ja kertoo Saralle Logan-pojan löytymisestä. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.

Tunteet pelissä

Varoituksen sana. Haley ja Dan lähtevät yhteistuumin jäljittämään Nathanin sieppaajaa. Haley toimii houkuttimena, ja Dan turvautuu koviin keinoihin saadakseen tietoa pojastaan. Brooke ahdistuu entisestään, kun Xavier pestautuu töihin kahvilan tuntumaan, mutta viranomaisista ei ole apua. Pitääkö oikeus ottaa omiin käsiin? Miten Logan-poika reagoi, kun kauan sitten kadonnut isä ilmoittaa palanneensa takaisin? Chasen tulevaisuus ilmavoimissa ratkeaa. Skills auttaa Mouthia kilojen karistamisessa. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.

Tunteet pelissä

Kauhun hetket. Haley on romahduksen partaalla, kun poliisi ilmoittaa löytäneensä vainajan, jonka arvellaan olevan Nathan. Brooke ahdistuu, kun ehdonalaiseen päässyt Xavier alkaa pyöriä kahvilan liepeillä. Onko mies vaarallinen, vai onko hänen tarkoituksensa vain saada Brooke säikähtämään? Clay suostuu viimein puhumaan Saran kuolinpäivästä, mutta ovatko mieleen nousevat muistot edelleen liian kuormittavia? Minkä muiston Clay on yrittänyt torjua? Chase saa vahvistuksen epäilyilleen ja lähtee puolustamaan Chuckia kaikin voimin seurauksista piittaamatta. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.

Tunteet pelissä

Totuuden jäljillä. Nathanin henki on veitsenterällä, kun sieppaajat neuvottelevat enää paremmista palkkioista pomojensa kanssa. Haley luovuttaa lapset Lucas-sedän hoiviin Nathanin etsintöjen ajaksi. Clayn terapiassa avataan menneisyyden solmuja ja pohditaan tulevaisuuden toiveita. Brooke joutuu kasvokkain vanhan vainoajansa kanssa, kun Xavier Daniels anoo ehdonalaista vapautumista. Onko Xavier oikeasti muuttunut mies? Chuckin vaisu käytös, valehtelu ja mustelmat saavat Chasen huolestumaan. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.

Tunteet pelissä

Katastrofin aineksia. Haley on suunniltaan Nathanin katoamisen vuoksi ja epäilee Danin liittyvän tilanteeseen tavalla tai toisella. Yrittääkö joku vanhoista vihollisista kostaa Danille Nathanin kautta vai liittyykö katoaminen Nathanin Euroopan-matkaan? Murjottu Julian tarjoaa Danille apuaan Nathanin etsimisessä, ja Mouth alkaa selvittää mahdollisia motiiveja. Chasen ja Taran vehtailut paljastuvat, minkä seurauksena Brooke saa kahvilaansa uuden vetonaulan. Nathanin katoaminen pahentaa Clayn oireita, mutta hoito jatkuu ja ystävyys Logan-pojan kanssa syvenee. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.

Tunteet pelissä

Vaarallinen täysikuu. Haley huolestuu, kun Nathan ei palaa sovittuun aikaan työmatkalta ja puhelut menevät vastaajaan. Lopulta Haley alkaa epäillä, että Danilla on sormensa pelissä. Mitä mies on salaillut? Hoitoon hakeutunut Clay ei ole haluaisi kaivella traumaattista menneisyyttään. Hän tutustuu sairaalassa vanhempansa menettäneeseen Logan-poikaan. Chase pelkää jääneensä taka-alalle Chuckin elämässä. Brooken erimielisyydet Taran kanssa kärjistyvät, ja syyllisyys Davis-pojan unohtamisesta autoon ajaa Julianin epätoivoiseen tekoon. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.

Tunteet pelissä

Omantunnon kolkutuksia. Chase päätyy vieraan naisen kanssa sänkyyn, mutta nainen onkin hänen tuttunsa tyttöystävä. Julian kärsii omantunnon tuskista, eikä Brooke ainakaan helpota hänen oloaan. Clay kertoo Quinnille totuuden ongelmastaan ja hakeutuu hoitoon. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita.