Edelliset lähetykset

Vakuum

Alva ja Teemu järjestävät naamiaiset, ja Alvalla on siellä Linnéalle yllätys. Linnéa tajuaa, että suhde Teemun kanssa on mennyt liian pitkälle. Hänen on tehtävä päätös. Söder Films, 2021.

Vakuum

Linnéan ja Ellenin välit kiristyvät entisestään, kun Linnéa pilaa Ellenin mahdollisuudet BBC:n harjoittelupaikkaan. Linnéa yrittää kuitenkin korjata virheensä. Ellen puolestaan päättää kohdata lapsuutensa traumat. Söder Films, 2021.

Vakuum

Linnéa yrittää ottaa kolmiodraamaan etäisyyttä ja keskittyä opiskeluun. Alva järjestää Linnéalle tarot-istunnon, mutta se ei mene ihan niin kuin hän oli ajatellut. Ellen ottaa Teemun kanssa yhteen menneisyyden kipupisteistä. Söder Films, 2021.

Vakuum

Linnéa yrittää tapailla muitakin kuin Teemua. Ellen kertoo lapsuutensa kuvioista Linnéalle. Teemu järjestää Linnéalle yllätyksen. Söder Films, 2021.

Vakuum

Linnéa sotkeentu yhä pahemmin Teemun ja Alvan suhteeseen ja yrittää olla kaikille mieliksi. Linnéa ja Ellen järjestävät runoillan. Alvan pimeä puoli alkaa näkyä yhä selvemmin. Söder Films, 2021.

Vakuum

Alva löytää Linnéan ja Teemun sängystä. Hän pakottaa Linnéan mukaan karaokebaariin, missä he tapaavat Linnéan exän Vicken. Linnéalle paljastuu Alvasta aivan uusi puoli. Ellen kertoo salaisuuden. Söder Films, 2021.Söder Films, 2021.

Vakuum

Linnéa lähtee Teemun ja Alvan kanssa hengityskurssille. Ellen ja Linnéa päättävät hakea yhdessä BBC:n harjoittelupaikkaa Lontoossa. Teemu pyytää Linnéan treffeille. Söder Films, 2021.

Vakuum

Linnéan toinen opiskeluvuosi alkaa, ja hän asuu yhdessä Ellenin kanssa. Linnéa on mukana järjestämässä fuksiaisia, mutta kaikki ei mene ihan suunnitelmien mukaan. Sitten hän tapaa erään jännittävän parin, Teemun ja Alvan. Söder Films, 2021.

Vakuum

8/8. Linnéa joutuu tekemään vaikean ratkaisun, muttei saa keneltäkään tarvitsemaansa tukea. Vicken äiti tulee yllätysvierailulle ja tekee jotakin, joka suututtaa Linnéaa. Linnéa maksaa potut pottuina menemällä pyytämättä Vicken luokse, kohtaamalla koko perheen ja puhumalla asiat selviksi. Ellen osoittaa olevansa ystävä, johon voi luottaa tiukassakin paikassa. Söder Films & Parad Media, 2019 (U)

Vakuum

7/8. Purjehdusreissun jälkeen Linnéa saa kutsun rapujuhliin Vicken vanhempien luokse. Hän tapaa ensi kerran Vicken isän ja näkee, kuinka vahvasti tämä vaikuttaa Vicken elämään. Juhlien aikana Linnéalle selviää asia, joka horjuttaa koko hänen maailmaansa. Samalla hän jää kiinni siitä, että on valehdellut Vickelle isossa asiassa. Söder Films & Parad Media, 2019. (U)

🍿 Päivän leffasuositukset

007 No Time to Die

007 No Time to Die

(No Time to Die 2021). Salainen agentti 007 on jäänyt eläkkeelle katkeran petoksen jälkeen, mutta venäläisen tiedemiehen kaappaus MI6:n salaisesta laboratoriosta paljastaa niin kammottavan juonen, että Bondin on vaikea jäädä taka-alalle, sekä maailman turvallisuuden että oman sydämensä syistä. Pääosissa: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw. Ohjaus: Cary Joji Fukunaga. (156')

Nelonen klo 21.00

Katso traileri

IMDb 7,3
Walter Mittyn ihmeellinen elämä STAR Channel klo 23.00: Walter Mittyn ihmeellinen elämä IMDb 7,3 Top Gun - lentäjistä parhaat Liv klo 22.05: Top Gun - lentäjistä parhaat IMDb 6,9 Hurjapäät Hero klo 21.00: Hurjapäät IMDb 6,8
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.