Ajankohtaista:

Jääkiekon MM-kisat

Vekarat!

(S)

,

Sanna tanssii. Sannan isoäiti opettaa luokalle tanssimista ja Sanna osoittautuu innokkaaksi oppilaaksi.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Vekarat!

Sanna tanssii. Sannan isoäiti opettaa luokalle tanssimista ja Sanna osoittautuu innokkaaksi oppilaaksi.

Vekarat!

Vekaroiden toiveet, osa 2/2. Torsti-setä tulee vierailulle Irlannista, ja hänellä on erityinen syntymäpäivälahja Sasu-ukille.

Vekarat!

Vekaroiden toiveet, osa 1/2. Sasu-ukki on hiukan apea syntymäpäivänään, joten hänen lapsenlapsensa päättävät piristää häntä kertomalla tarinoita siitä, millaista olisi, jos he olisivat ukin lapsuuden kotikylässä.

Vekarat!

Kasvukipuja. Sasu toivoo olevansa aikuinen, jotta voisi tehdä mitä huvittaa. Mutta hoitaessaan isän hommia Sasu huomaa, ettei aikuisena olo olekaan niin helppoa kuin hän luuli.

Vekarat!

Espanjan lumoissa. Sarja väärinkäsityksiä saa koko kylän luulemaan että Torsti ja tämän isä aikovat muuttaa takaisin Espanjaan. Niinpä he järjestävät komeat syntymäpäiväjuhlat espanjalaiseen tyyliin.

Vekarat!

Amerikan serkku. Sannaa jännittää, kun hänen amerikkalainen serkkunsa tulee käymään. Pian hän huomaakin olevansa tälle kateellinen, kun Sasu ja Torsti näyttävät pitävän vieraasta enemmän kuin hänestä.

Vekarat!

Torstin kultakala. Torsti on tolaltaan, kun hänen lemmikkikalansa kuolee. Ystävät yrittävät parhaansa mukaan piristää häntä.

Vekarat!

Sadepäivä. Sasun vanhemmat menevät ulos sateeseen korjaamaan aitaa. Sasun täytyy jäädä sisälle pitämään seuraa pikkusiskolleen.

Vekarat!

Oikeuden edessä. Sannan koulureppu löytyy puhki pureskeltuna ja hän syyttää asiasta aasia. Onko aasi oikeasti syyllinen, vai onko asialla ollut joku muu.

Vekarat!

Sohvin oma karitsa. Sohvi on menossa kouluun ensi kertaa, ja tuntee itsensä isoksi. Hän suostuttelee vanhempiensa antamaan hänen hoitaa suloista karitsaa.