, Yle TV2

Kausi 15, Jakso 5. James ja Adam saavat vieraita keskiyön aterialle, joten nyt tarjotaan jotain aivan erityistä. Pöytään kannetaan äyriäisillä täytettyjä krustadeja, vitello tonnatoa, herkullista päärynätorttua ja tietysti ranskalaista erikoisuutta, ficelle picardea.

Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
- · Yle TV2
K15, J5: Kausi 15, Jakso 5. James ja Adam saavat vieraita keskiyön aterialle, joten nyt tarjotaan jotain aivan erityistä. Pöytään kannetaan äyriäisillä täytettyjä krustadeja, vitello tonnatoa, herkullista päärynätorttua ja tietysti ranskalaista erikoisuutta, ficelle picardea.
- · Yle TV2
K15, J6: Kausi 15, Jakso 6. Kun Adam ja James Price tekevät aikamatkan 70-luvulle, kuluu paljon lageria ja tupakkaa. Tarjolla on katkarapucocktaileja, porsaanfileetä, hasselbackanperunoita, waldorfinsalaattia ja perinteistä tanskalaista jälkiruokaa, fløderandia, hedelmäsalaatin kera.
- · Yle TV2
K16, J1: Kausi 16, Jakso 1. Adam ja James Price aloittavat 11-päiväisen Välimeren-risteilynsä Rooman lähistöltä Civitavecchiasta, ja pian 5 500 ihmistä kyydittävä laiva ankkuroituu Santorinin edustalle Kreikassa. Veljekset valmistavat kasvisruokaa Oían kylässä ja lopettelevat päivän chicken tenders -kanapuikoilla.
- · Yle TV2
K16, J2: Kausi 16, Jakso 2. Matkalaiset saapuvat Ateenan edustalle Pireukseen, missä veljekset valmistavat perinteisiä souvlaki-lihavartaita Akropoliin katveessa. Laivalla veljekset loihtivat vielä dolma-kääryleitä sekä ranskalaista sole normande -klassikkoruokaa.
- · Yle TV2
K16, J3: Kausi 16, Jakso 3. Monille matkalaisille illallinen kapteenin seurassa on risteilyn kohokohta. Veljekset panevat parastaan ja valmistavat aluksen ruotsalaiselle kipparille rapucocktailin. Kanssamatkustajien iloksi tarjolla on myös kreikkalaista spanakopita-piirakkaa sekä kanaa ja sitruunaa sisältävää avgolemono-keittoa.
- · Yle TV2
K16, J4: Kausi 16, Jakso 4. Kuudes risteilypäivä saattelee matkalaiset EU:n pienimmän jäsenmaan Maltan satamaan. Kalastajakylä Marsaxlokkissa veljekset nauttivat kalakeittoa ja Mdinan luostarissa sisar Marian valmistamaa kanipataa. Lisäksi opitaan, että luostarissa rukoillaan päivittäin milanolaisen jalkapalloseuran Interin puolesta. Päivä huipentuu klassikkoannokseen, kun veljesten hyppysissä valmistuu steak Diane.
- · Yle TV2
K16, J5: Kausi 16, Jakso 5. Uuden risteilypäivän myötä ankkuri lasketaan Napolin satamaan. Veljeksille on annettu erikoislupa valmistaa ruokaa Pompeijin vaikuttavien raunioiden keskellä - ja pian nautitaankin italialaisia lihapullia. Laivalla syntyy paitsi caprilainen suklaakakku myös yksi matkakansan kestosuosikki, club sandwich.
- · Yle TV2
K16, J6: Kausi 16, Jakso 6. Adamin ja Jamesin Välimeren-risteily lähenee loppuaan, kun alus lipuu Livornon rannoille läntisessä Italiassa. Veljekset löytävät ensimmäisen tryffelinsä toscanalaisesta San Miniaton metsästä ja valmistavat linguinea taleggion ja valkoisen tryffelin kera. Aluksella syntyy hummeri thermidor.
- · Yle TV2
K16, J7: Kausi 16, Jakso 7. Veljekset vierailevat Euroopan parlamentissa ja kutsuvat poliitikkoja laittamaan ruokaa kanssaan. Mansikoita kastetaan belgialaiseen suklaaseen, simpukoita syödään ranskalaisten kera, ja turvahenkilöiden ympäröimä Euroopan parlamentin puhemies Roberta Metsola nauttii belgialaisia vohveleita.
- · Yle TV2
K15, J4: Kausi 15, Jakso 4. Mitä pikemmin, sen parempi - tämä on joskus tilanne missä tahansa keittiössä. James ja Adam tarjoavat esimerkkejä nerokkaista ruokalajeista, jotka voi valmistaa alle kymmenessä minuutissa.
- · Yle TV2
K15, J3: 3/6: Turkkilaisia herkkuja. Umut Sakarya tulee avuksi, kun Pricen veljekset järjestävät suuret turkkilaiset ruokajuhlat, missä tarjoillaan shawarmaa, lahmacunia, sigara börekiä ja tietysti aitoa turkkilaista kebabia.
- · Yle TV2
K15, J2: Japanilaiset tekevät asiat omalla tavallaan, ja japanilaiseen keittiöön kannattaa ehdottomasti tutustua. Kaikki toki tietävät sushin ja rakastavat sitä, mutta japanilainen keittiö on paljon muutakin. Aamiainen on melkeinpä taidemuoto, ja grillattu kana on gastronomian tiedettä. James ja Adam näyttävät, miten japanilaisessa keittiössä toimitaan. Asiat eivät kuitenkaan suju ilman ongelmia, kun veljekset pukevat päälleen kendopuvut.
- · Yle TV2
K15, J1: 1/6: Oikeaa pastaa. Pastajaksossa on tarjolla aitoja italialaisia pastaruokia, kuten tyylikästä pasta alla normaa, legendaarista tortellini in brodoa ja häpeilemättömän houkuttelevaa vincisgrassi-lasagnea.
- · Yle TV2
K14, J6: Osa 6/6. Meksikolainen fiesta. Tanskalaisveljesten päivä alkaa jo varhain, kun Barbacao liha pitää saada kypsymään syvälle maahan. Päivä jatkuu myöhään, sillä fiestaa varten on valmistettava monta ruokalajia. T: DR, 2022
- · Yle TV2
K14, J5: Osa 5/6. Jäätelöitä ja sorbetteja. Pricen veljekset osaavat tehdä jäätelöä, ja myös syödä sitä. Tällä kertaa veljekset sukeltavat maailmaan, jossa vain mielikuvitus on rajana. T: DR, 2022
- · Yle TV2
K14, J4: Osa 4/6. Yksi pizza extra juustolla! Pizza on maailman suosituin ruoka. Adam ja James Price pyöräyttävät keittiössään erilaisia pizzoja aina yksinkertaisesta Margheritasta runsaaseen Chicago Deep Pan Pizzaan. T: DR, 2022
- · Yle TV2
K14, J3: Osa 3/6. Yamas! Kreikkalaisissa häissä on ilo ylimmillään. Niissä tanssitaan ja särjetään lautasia. Hääruuat ovat harvinaisen herkullisia. Adam ja James Pricen keittiössä valmistuu moussakaa, taramosalataa, baklavaa ja monia muita kreikkalaisia ruokia. Osa 3/6. (Spise med Price, T: DR, 2022)
- · Yle TV2
K14, J2: Osa 2/6. Suuri hampurilaisjuhla. James ja Adam Price antavat ohjeet viiden taatusti mehevän hampurailaisen valmistamiseen. Myös kasvishampurilaisten ystävät voivat olla tyytyväisiä. T: DR, 2022.
- · Yle TV2
K14, J1: Osa 1/6. Muna vai kana - kumpi oli ensin. Veljesten keittiön uuden kauden aluksi James ja Adam Price valmistavat kananmunaruokia. Munat kerätään omasta kanalasta. Niistä valmistuu suussasulavia herkkuja. T: DR, 2022.
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.