Tulevat lähetykset

Viiru ja Pesonen

Järvihirviö. Pesonen ja Viiru lähtevät kalaan Pesosen ikivanhalla kumiveneellä. Ongenkoukku puhkaisee veneen, ja rantaan päästyään Pesonen kertoo Viirulle tarinan järvihirviöstä. Alkaa jännittävä hirviön etsintä.

Viiru ja Pesonen

Fiia-kulta ja kanakirppu. Yksi kanoista, Fiia-kulta, on hyvin onneton, koska sulat ovat alkaneet irrota. Pesonen ja Viiru löytävät kanasta kirpun. Kirppu on napattava, jotta Fiian kutina ja sulkasato saadaan loppumaan.

Viiru ja Pesonen

Viulutuutulaulu. Viiru ei saa unta, jolloin Pesonen keksii soittaa tuutulauluksi viulumusiikkia äänilevyltä. Viiru hajottaa soittimen vahingossa, jolloin Pesonen päättää kaivaa esiin oman vanhan viulunsa.

Viiru ja Pesonen

Harmaa pikkukaveri kuoriutuu. Viiru löytää järveltä hylätyn linnunmunan. Kotona munasta kuoriutuu pieni harmaa joutsenen poikanen. Viiru päättää pitää poikasesta huolta, mutta tarvitsee siihen Pesosen apua.

Viiru ja Pesonen

Vihollisista ystäviksi. Viiru kyllästyy Pesosen touhuihin ja päättää karata. Hän eksyy metsään, ja Kososen Harpo-koira lähtee jäljittämään kissaa. Yllättävä tilanne saa kuin saakin kissan ja koiran tekemään yhteistyötä.

Viiru ja Pesonen

Viirun syntymäpäivät. Sven Nordqvistin kirjoihin perustuva ruotsalainen animaatio.

Viiru ja Pesonen

Etsintä. Lumi peittää maan ja Viiru tekee lumiukon. Kun Viiru yrittää palata sisälle, ovenkahva hajoaa. Pesonen ei kuule häntä, joten Viiru lähtee etsimään apuun Kososta. Lopulta kaikki etsivät toisiaan.

Viiru ja Pesonen

Kadonnut huuliharppu. Viirulla on tylsää, ja Pesonen antaa hänelle huuliharpun ajankuluksi. Huuliharppu katoaa, ja Viiru luulee lehmän syöneen sen. Soitin on saatava takaisin ilman että Pesonen saa tietää katoamisesta.

Viiru ja Pesonen

Harpo pelastaa Viirun. Viiru haluaa päästä mäenlaskuun heti ensilumen tultua ja saa rikkinäisen kelkkansa tilalle paistinpannun. Hurja mäenlasku päätyy järven heikoille jäille ja Harpo joutuu pelastustehtäviin.

Viiru ja Pesonen

Viiru puijaa Pesosta. Sven Nordqvistin kirjoihin perustuva ruotsalainen animaatio.

Viiru ja Pesonen

Viiru ja Kososen kukko. Sven Nordqvistin kirjoihin perustuva ruotsalainen animaatio.

Edelliset lähetykset

Viiru ja Pesonen

Kylvöpuuhat. Kasvun ihme saa Viirun ymmälle, vaikka lihapullat eivät kasvimaalla menestykään. Sven Nordqvistin kirjoihin pohjautuva ruotsalainen animaatio.

Viiru ja Pesonen

Viiru ja polkupyörä. Viirusta on hauskaa matkustaa ohjaustangon päällä, kun Pesonen pyöräilee, mutta nyt Viiru haluaisi itselleen ikioman polkupyörän. Pesonen kokoaa polkupyörän, mutta miten Viirun ajaminen sujuu?

Viiru ja Pesonen

Traktoritemppu. Kuumana kesäpäivänä Viiru ja kanat eivät jaksaisi tehdä mitään, mutta yllättäen Pesonen päättää kunnostaa ikivanhan traktorin. Traktori saadaan käyntiin, mutta luvassa on muita yllätyksiä.

Viiru ja Pesonen

Sihihirviö. Viiru kuulee talossa oudon äänen ja uskoo sen olevan Sihihirviön ääni. Viirun ja Pesosen hirviöjahti saa monen käänteen jälkeen yllättävän lopputuloksen.

Viiru ja Pesonen

Kanojen kapina. Syystuuli tarjoaa hyvät olosuhteet leijan lennätykseen. Viirun temppuilu saa kanat hermostumaan, joten ne päättävät muuttaa Kososelle. Matkalla kanat joutuvat vaaraan ja Pesonen ja Viiru pelastustöihin.

Viiru ja Pesonen

Kanansulanharjauskone. Viiru lupaa rakentaa kanoille sulanharjauskoneen. Hän antaakin työn käsistään kätevämmälle Pesoselle. Kaikki ei mene niin kuin pitäisi, ja molemmat oppivat mitä lupauksen rikkominen tarkoittaa.

🍿 Päivän leffasuositukset

Saksikäsi Edward

Saksikäsi Edward

Edward Scissorhands, USA, 1990. O: Tim Burton. P: Johnny Depp ja Winona Ryder. Syrjäisessä kartanossa asuvalla Edwardilla on sakset käsien tilalla. Edwardin elämä muuttuu, kun hän tutustuu omalaatuiseen naapurustoon ja tapaa tytön.

STAR Channel klo 21.00

Katso traileri

IMDb 7,9
Paddington 2 TV5 klo 16.45: Paddington 2 IMDb 7,8 Lady Bird FRII klo 16.45: Lady Bird IMDb 7,4 Rocketman Nelonen klo 16.55: Rocketman IMDb 7,3
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.