Villen keittiö 30 minuutissa

,

Kausi 1, 8/8. Ville opettelee intialaisen diwali-juhlan kasvisruokien valmistusta Shefalin, Rajivin Kashikan opastuksessa. Ville innostuu maistelemaan raaka-aineita sellaisenaan mustasta suolasta kirkastettuun voihin. (U) HD

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Villen keittiö 30 minuutissa

Kausi 1, 8/8. Ville opettelee intialaisen diwali-juhlan kasvisruokien valmistusta Shefalin, Rajivin Kashikan opastuksessa. Ville innostuu maistelemaan raaka-aineita sellaisenaan mustasta suolasta kirkastettuun voihin. (U) HD

Villen keittiö 30 minuutissa

Kausi 1, 7/8. Ville tutustuu somalialaiseen ruokakulttuuriin Ujunin, tämän tädin ja ystävän opastuksella. Ville valmistaa sambuseja, värikästä lammasruokaa ja ihmettelee ruokalajia johon tulee popcornia ja kahvinpapuja. (U) HD

Villen keittiö 30 minuutissa

Kausi 1, 6/8. Afganistanilaissyntyinen Zarmina perheineen opettaa Villelle lammaspadan, kasvispiirakoiden ja mausteisen riisin valmistusta. Ruoanlaiton ohessa Ville saa kuulla Zarminan perheen monivaiheisen tien Suomeen. (U) HD

Villen keittiö 30 minuutissa

Kausi 1, 5/8. Pekonit poksahtelevat ja kanansydämet marinoituvat brasilialaisvieraiden vallatessa Villen keittiön. Mariana ystävineen opettaa Villelle mustapapupadan teon ja avaa brasilialaisen grillauskulttuurin saloja. (U) HD

Villen keittiö 30 minuutissa

Kausi 1, 4/8. Ville kokkaa riistaa sambialaisittain Allanin opissa. Lapsivieraat näyttävät Villelle kuinka toukista ja kuivatuista pikkukaloista loihditaan sambialaisia perinneherkkuja ja haastavat Villen niiden maisteluun. (U) HD

Villen keittiö 30 minuutissa

Kausi 1, 3/8. Kahden kulttuurin keskellä kasvanut Trilce opettaa Villelle Perun rannikon, viidakon ja vuoriston tuhtien perinneherkkujen valmistusta. Maniokkiruoan ja eksoottisen rapukeiton ainekset ihmetyttävät Villeä. (U) HD

Villen keittiö 30 minuutissa

Kausi 1, 2/8. Villen keittiössä valmistetaan borneolaisten siskosten Eugiennan ja Emilian opissa malesialaista ruokaa. Ville ihmettelee valtavaa kalan ilmarakkoa, täyttää tofua ja opettelee kokonaisen kanan paloittelua. (U) HD

Villen keittiö 30 minuutissa

Kausi 1, 1/8. Villen keittiössä vieraina ovat marokkolaissyntyiset Maria, Zahra ja Mohamed. Ville oppii laittamaan perinteistä taginea, kuulee erämaaleivän taustatarinan sekä kehuja suomalaisista miehistä. (U) HD

Villen keittiö 30 minuutissa

Kausi 2, 8/8. Ville valmistaa mauritiuslaisia herkkuja Sebastienin, Allin, Francon ja Elinan opastuksessa. Ville innostuu tanssimaan myös perinteistä orjatanssia ja maistelemaan rommia. (U) HD

Villen keittiö 30 minuutissa

Kausi 2, 7/8. Ville tutustuu saamelaiseen ruokakulttuuriin ja luonnon antimien hyödyntämiseen. Niiles-Jouni opettaa Villeä valmistamaan perinteisiä pororuokia kuten koparakeittoa ja savustettua kurppia. (U) HD