Villi ja vapaa

(7)

,

Backstreet Boys baarissa, osa 2. Kausi 3, 13/13. Tuotantokausi päättyy ryminällä, kun itse Backstreet Boys saapuu baariin musiikkivieraaksi! Kaksiosaisen päätösjakson jälkimmäisessä osassa ratkeaa, miten Danny suhtautuu Justinin ja Candacen suunnitelmiin yhteisestä elämästä. Myös Leslien ja Burskin välillä tapahtuu jotain hämmentävää. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Villi ja vapaa

Uusi kämppis. Uusi sarja alkaa. Naissankarina itseään pitävä Danny päättää ottaa uuden kämppäkaverinsa Justinin siipiensä suojaan ja opettaa hänelle ja tämän ystäville, miten treffiseuran löytäminen oikein onnistuu. Harjoittelu alkaa vaihtelevalla menestyksellä Dannyn sisaren järjestämissä juhlissa. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.

Villi ja vapaa

Housukamut. Danny lähettää Nickille tekstiviestin Justinin puhelimesta ja pyytää tätä elokuviin. Justin ei pidä tavasta, jolla Danny sekaantuu hänen elämäänsä. Burski kuitenkin arvostaa Dannyn neuvoja, sillä puhumattomuustaktiikan avulla hän tutustuu kauniiseen naiseen. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.

Villi ja vapaa

Kolmas pyörä. Danny rohkaisee Justinia kertomaan Nickille tunteistaan. Nickillä on kuitenkin mielessä eräs toinen henkilö. Dannyn on yritettävä selvittää tilanne parhaansa mukaan. Shelly suuttuu Detroitia pilkkaavalle Leslielle, eikä suostu leppymään aivan vähästä. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.

Villi ja vapaa

Osat vaihtuvat. Danny ihastuu sisarensa ystävään, mutta miehen charmi ei tällä kertaa tunnukaan tehoavan. Niinpä Justin pääsee neuvomaan ystäväänsä, jonka tuntuu olevan vaikea niellä ylpeytensä. Brett yrittää saada Justinin suhtautumaan rennommin ystäväporukan naljailuun. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.

Villi ja vapaa

Oman elämänsä sankari. Nicki kuulee vahingossa Justinin rakkaudentunnustuksen, mutta Nicki ei heti vastaakaan siihen samoin sanoin. Danny yrittää auttaa välien selvittämisessä parhaansa mukaan. Burskilla on kosketteluongelma, jota ystävät yrittävät parantaa kertomalla hänestä noloja paljastuksia. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.

Villi ja vapaa

Joukon johtaja. Danny usuttaa Brettin pyytämään komeaa sähkömiestä ulos, mutta tuloksena on vain pettymys. Itseään porukan johtajana pitänyt Justin tuntee itsensä syrjäytetyksi ystävänä, kun kaikki luottavat Dannyn neuvoihin. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.

Villi ja vapaa

Liike. Justin haluaa piristystä seksielämään Nickin viikonloppuvierailun aikana. Danny neuvoo uuden liikkeen, mutta haluaa ottaa siitä kaiken kunnian. Pyyteetön auttaminen tuntuu olevan hänelle vieras käsite. Toiset saavat tietää, että Burski on itkenyt viimeksi 5-vuotiaana. He ottavat haasteen vastaan ja yrittävät saada Burskin itkemään. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.

Villi ja vapaa

Juliuksen vaikutus. Leslie allekirjoittaa vihdoin eropaperit. Ex-mies Julius on kuitenkin yhä Dannyn ystävä. Voiko ystävyyden onnistua pitämään Leslieltä salassa? Shelly näkee unta, jossa Danny vie hänen tyttönsä. Hän päättää vaatia anteeksipyyntöä koston uhalla. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.

Villi ja vapaa

Aika on kypsä. Danny ja Sabrina ovat tapailleet jo kuukauden. Justinin yllyttämänä Danny päättää ottaa suhteessa askeleen vakavampaan suuntaan, mutta tilanne on hänelle uusi ja pelottava. Pikkutuhmia tekstareita lähettävä Brett päättää valita penikselleen nimen ystäväporukan avustuksella. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.

Villi ja vapaa

Isä ja poika. Justinin isä vierailee kaupungissa. Danny ei tiedä isän ja pojan huonoista väleistä, joten hänen auttamisyrityksensä vain sotkevat asioita entistä enemmän. Shelly ei usko tarjoilemisen olevan vaativaa työtä. Niinpä Sabrina lyö asiasta vetoa hänen kanssaan. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin.