🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.
Virkakoirat

Virkakoirat

(7)

,

Pingviinejä ja autovarkaita. Mena-koira työskentelee merentutkimuslaitoksessa pingviinien etsijänä, ja saksanpaimenkoira Ox etsii ensin itsetuhoisesti käyttäytyvää naista ja sitten autovarkaita. Labradorinnoutajat Ollie ja Oscar etsivät huumeita Mount Edenin vankilassa, ja Aila-beagle nuuskii postin joukosta esiin bioturvallisuusuhkia. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Virkakoirat

Pingviinejä ja autovarkaita. Mena-koira työskentelee merentutkimuslaitoksessa pingviinien etsijänä, ja saksanpaimenkoira Ox etsii ensin itsetuhoisesti käyttäytyvää naista ja sitten autovarkaita. Labradorinnoutajat Ollie ja Oscar etsivät huumeita Mount Edenin vankilassa, ja Aila-beagle nuuskii postin joukosta esiin bioturvallisuusuhkia. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Gazza vauhdissa. Poliisikoira Gazzalla on pitkä mutta tuloksekas työvuoro. Huumekoira Jesse tekee löytöjä vankilan portilla, ja sen kollega Lulu postin lajittelukeskuksessa. Christchurchin lentokentällä Pip-koiran tarkka kuono vie eräältä mieheltä eväät. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Vaaroja vuonomaisemissa. Poliisikoira Hades työskentelee Wellingtonin yössä, tullin huumekoira Rajax tekee merkittävän tuplalöydön, ja beagle Sam pääsee ohjaajineen upeisiin vuonomaisemiin nuuskimaan risteilyaluksen matkustajia. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Murtoja ja muurahaisia. Kausi 8, 7/8. Paul ja Falon jahtaavat murtomiehiä, Tiggy ja Mac etsivät vangeilta ja selleistä kiellettyä tavaraa. Muurahaisten jäljittämiseen erikoistunut Rhys auttaa torjumaan haitallisia vieraslajeja, ja Zane on kuono tarkkana lentoasemalla. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Joulupostia ja naku-uintia. Kausi 8, 8/8. Aden ja Iko jäljittävät kirkkomurtautujaa ja Jesse seuloo vankilaan tullutta postia. Dirk ja Ollie tutkivat joululähetysten tulvaa, ja Aidan ja Iko on hälytetty häätämään naku-uimareita. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Kallis porkkana. Kausi 8, 9/10. Poliisikoira Gabby saa eteensä haastavan jäljitystehtävän, postihihnalta etsitään huumeita, vankilaan pyrkii mies, jolla on jotain suurta housuissaan ja lentokentällä tullikoira Zeta löytää kalliin porkkanan. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Tuulinen päivä. Kausi 8, 10/10. Poliisin koirapartio etsii murtovarkaita ja rauhoittaa riehujia. Kova tuuli häiritsee huumekoira Stormin työskentelyä vankilalla. Jälkikoira Jade etsii kiivilintuja luonnonsuojelualueella. Postin seasta löytyy melkoinen kasa erilaisia huumeita. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Hidasteleva karkuri. Kausi 9, 1/10.Uuden-Seelannin virkakoirat ja niiden kouluttajat valmistautuvat estämään rikoksia ja nappaamaan niiden tekijöitä. Tällä kertaa valppaat kuonot ovat huumelähetysten, kiellettyjen ruokien, autovarkaiden ja poikkeuksellisen hitaasti ajavien rattijuoppojen jäljillä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Epäonniset ostarivarkaat. Kausi 9, 2/10. Tällä kertaa virkakoirat kohtaavat amatöörimäiset murtautujat, joiden saalis jää poikkeuksellisen laihaksi, ja auttavat suojelemaan uhanalaisia lintuja. Myös kielletyt hedelmät ja poliisia pakenevat rikolliset on löydettävä nuuskimalla. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Murtoja ja muurahaisia. Kausi 8, 7/8. Paul ja Falon jahtaavat murtomiehiä, Tiggy ja Mac etsivät vangeilta ja selleistä kiellettyä tavaraa. Muurahaisten jäljittämiseen erikoistunut Rhys auttaa torjumaan haitallisia vieraslajeja, ja Zane on kuono tarkkana lentoasemalla. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Joulupostia ja naku-uintia. Kausi 8, 8/8. Aden ja Iko jäljittävät kirkkomurtautujaa ja Jesse seuloo vankilaan tullutta postia. Dirk ja Ollie tutkivat joululähetysten tulvaa, ja Aidan ja Iko on hälytetty häätämään naku-uimareita. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Kallis porkkana. Kausi 8, 9/10. Poliisikoira Gabby saa eteensä haastavan jäljitystehtävän, postihihnalta etsitään huumeita, vankilaan pyrkii mies, jolla on jotain suurta housuissaan ja lentokentällä tullikoira Zeta löytää kalliin porkkanan. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Tuulinen päivä. Kausi 8, 10/10. Poliisin koirapartio etsii murtovarkaita ja rauhoittaa riehujia. Kova tuuli häiritsee huumekoira Stormin työskentelyä vankilalla. Jälkikoira Jade etsii kiivilintuja luonnonsuojelualueella. Postin seasta löytyy melkoinen kasa erilaisia huumeita. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Hidasteleva karkuri. Kausi 9, 1/10.Uuden-Seelannin virkakoirat ja niiden kouluttajat valmistautuvat estämään rikoksia ja nappaamaan niiden tekijöitä. Tällä kertaa valppaat kuonot ovat huumelähetysten, kiellettyjen ruokien, autovarkaiden ja poikkeuksellisen hitaasti ajavien rattijuoppojen jäljillä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Epäonniset ostarivarkaat. Kausi 9, 2/10. Tällä kertaa virkakoirat kohtaavat amatöörimäiset murtautujat, joiden saalis jää poikkeuksellisen laihaksi, ja auttavat suojelemaan uhanalaisia lintuja. Myös kielletyt hedelmät ja poliisia pakenevat rikolliset on löydettävä nuuskimalla. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Löyhkäävä löytö. Kausi 9, 3/10. Virkakoirat kohtaavat poliisia pakenevien holtittomien autoilijoiden ja epäilyttävien postipakettien lisäksi harvinaisen pahalta haisevan auton, joka saa Ollie-labbiksen hullaantumaan. Jaksossa tutustutaan myös ympäristöministeriötä palvelevaan Ajax-koiraan, jonka työhön kuuluu uhanalaisten lintujen vainuaminen. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Tirkistelijän jäljillä. Kausi 9, 4/10. Tarkkakuonoinen poliisikoira Cato johdattaa kouluttajansa Luken hätääntynyttä naista piinanneen tirkistelijän jäljille. Preston kiinnostuu vankilaan saapuvasta vierailijasta, joka vannoo vartijoille, ettei hänellä ole mitään salattavaa. Tullin huumekoira Dirk puolestaan haistaa epäilyttävän paketin toiselta puolelta suurta varastoa. Poliisikoira Quita pääsee nappaamaan useamman virkavaltaa pakenevan karkurin kiireisen työvuoronsa aikana. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Virkakoirat

Virkakoirat

Edelliset lähetykset

Virkakoirat

Kosheria vai ei?. Kausi 8, 3/10. Poliisikoira Dakota nappaa illan aikana kaksikin pahantekijää, lentokentällä ihmetellään pariskunnan kosher-ruokavaliota, vankilakoira Ciggy etsii selleistä kiellettyjä tavaroita ja huumekoira Rajax löytää postin seasta yllätyksen. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Kiivijahdissa. Kausi 8, 2/10. Kiivijahdissa. Luonnonsuojeluviraston koira Fern etsii kiivilintuja golfkentältä, poliisikoira Falon panee pahantekijät kuriin Wellingtonissa, huumekoira Oscar löytää kannabista vankilan vierailijalta ja Cleo-beagle bongaa herkkuja postin seasta. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Ääntä kohti. Kausi 8, 1/10. Virkakoiraa voi yrittää paeta, mutta piiloon sitä ei pääse. Tällä kertaa virkakoirat ovat mukana jäljittämässä paenneita rikollisia ja etsimässä eksyneitä. Tullin tarkkavainuisen huumekoiran ohi eivät epäilyttävät paketit pääse. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.

Virkakoirat

Vaaroja vuonomaisemissa. Poliisikoira Hades työskentelee Wellingtonin yössä, tullin huumekoira Rajax tekee merkittävän tuplalöydön, ja beagle Sam pääsee ohjaajineen upeisiin vuonomaisemiin nuuskimaan risteilyaluksen matkustajia. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Gazza vauhdissa. Poliisikoira Gazzalla on pitkä mutta tuloksekas työvuoro. Huumekoira Jesse tekee löytöjä vankilan portilla, ja sen kollega Lulu postin lajittelukeskuksessa. Christchurchin lentokentällä Pip-koiran tarkka kuono vie eräältä mieheltä eväät. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Pingviinejä ja autovarkaita. Mena-koira työskentelee merentutkimuslaitoksessa pingviinien etsijänä, ja saksanpaimenkoira Ox etsii ensin itsetuhoisesti käyttäytyvää naista ja sitten autovarkaita. Labradorinnoutajat Ollie ja Oscar etsivät huumeita Mount Edenin vankilassa, ja Aila-beagle nuuskii postin joukosta esiin bioturvallisuusuhkia. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Kosheria vai ei?. Kausi 8, 3/10. Poliisikoira Dakota nappaa illan aikana kaksikin pahantekijää, lentokentällä ihmetellään pariskunnan kosher-ruokavaliota, vankilakoira Ciggy etsii selleistä kiellettyjä tavaroita ja huumekoira Rajax löytää postin seasta yllätyksen. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Kiivijahdissa. Kausi 8, 2/10. Kiivijahdissa. Luonnonsuojeluviraston koira Fern etsii kiivilintuja golfkentältä, poliisikoira Falon panee pahantekijät kuriin Wellingtonissa, huumekoira Oscar löytää kannabista vankilan vierailijalta ja Cleo-beagle bongaa herkkuja postin seasta. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Ääntä kohti. Kausi 8, 1/10. Virkakoiraa voi yrittää paeta, mutta piiloon sitä ei pääse. Tällä kertaa virkakoirat ovat mukana jäljittämässä paenneita rikollisia ja etsimässä eksyneitä. Tullin tarkkavainuisen huumekoiran ohi eivät epäilyttävät paketit pääse. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa.

Virkakoirat

Salametsästäjien jäljillä. Jason ja Farris jahtaavat yöllisiä salametsästäjiä, ja Tai-koira tutkii naisvankilan sellejä. Huumekoira Waldo merkkaa japanilaismiehen, jonka englannin kielen taito on aluksi olematon, mutta paranee yllättävästi tutkinnan edetessä. Uusiseelantilainen realitysarja virkakoirista, jotka suojelevat katuja, vankiloita, lentokenttiä ja luonnonpuistoja yhdessä ihmiskollegoidensa kanssa. Uusinta.