🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.

X Factor UK

,

Live-esitykset 12. Kausi 14, 28/28. Kauden päätösjaksossa selviää, kuka on vuoden 2017 X Factor -voittaja! Kilpailijat esittävät kaksi laulua kumpainenkin, ja lisäksi artistivieraina kuullaan Little Mixiä, Pinkiä ja Sam Smithiä. Kausi päättyy. Brittiläinen realitysarja,

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

X Factor UK

Live-esitykset 12. Kausi 14, 28/28. Kauden päätösjaksossa selviää, kuka on vuoden 2017 X Factor -voittaja! Kilpailijat esittävät kaksi laulua kumpainenkin, ja lisäksi artistivieraina kuullaan Little Mixiä, Pinkiä ja Sam Smithiä. Kausi päättyy. Brittiläinen realitysarja,

X Factor UK

Live-esitykset 11. Kisassa ovat vielä mukana Kevin Davy White, Grace Davies ja Rak-Su, joista yksi putoaa tässä finaaliviikonlopun ensimmäisessä osassa. Kilpailijat esittävät kaksi kappaletta, joista toinen on duetto artistivieraan kanssa. Lisäksi lähetyksessä esiintyvät Pete Tong, Heritage Orchestra, Becky Hill, PrettyMuch ja Louis Tomlinson. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UK

Live-esitykset 10. Kausi 14, 26/28. Viiden kärki kisaa finaalipaikoista. Tuplapudotus pyörii kaikkien mielessä, kun artistit yrittävät tehdä vaikutuksen äänestäjiin. Tähtivieraana Ed Sheeran. Brittiläinen realitysarja.

X Factor UK

Live-esitykset 9. Live-esitykset 9. Semifinaalissa kilpailijat pääsevät esiintymään isolle yleisölle. Yksi esiintyjä joutuu illan päätteeksi poistumaan kilpailusta. Vierailevana artistina nähdään James Arthur. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UK

Live-esitykset 8. Rakkauden pauloihin kietoutuvat tällä kertaa Sharonin tytöt eli Grace, Holly ja Rai-Elle sekä Nicolen yli 28-vuotiaat eli Matt ja Kevin. Eniten yleisöääniä saanut kilpailija etenee kaksintaisteluun edellisen jakson voittajaa vastaan, ja kisasta putoaa kaksi vähiten ääniä saanutta. Artistivieraana on Fergie. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UK

Live-esitykset 7. Ilmassa on rakkautta, kun tulessa ovat Louisin pojat Sam Black ja Lloyd Macey sekä Simonin ryhmät Sean & Conor Price, Rak-Su ja The Cutkelvins. Ketkä jatkavat semifinaaliin, ja ketkä kaksi putoavat pelistä pois? Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UK

Live-esitykset 6. Tytöt ja pojat kamppailevat jatkopaikoista George Michaelin kappaleiden parissa, ja kaksintaistelun voittaja pääsee lämmittelemään Little Mixiä. Vierasesiintyjänä on Paloma Faith. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UK

Live-esitykset 5. Nicolen yli 28-vuotiaat eli Matt Linnen ja Kevin Davy White sekä Simonin ryhmät eli Jack & Joel, Sean & Conor Price, Rak-Su ja The Cutkelvins esittävät George Michaelin biisejä. Vähiten ääniä saanut kilpailija putoaa, ja yleisöäänestyksen voittaja etenee viikonlopun kaksintaisteluun. Artistivieraana on Harry Styles. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UK

Live-esitykset 4. Tytöt ja yli 28-vuotiaat kamppailevat jatkopaikoista latinotunnelmissa. Illan voittaja pääsee taistelemaan mahdollisuudesta tavata kuuluisa musiikkituottaja Savan. Vierasesiintyjä Rita Ora esittää myös uuden singlekappaleensa. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

X Factor UK

Live-esitykset 3. Lavalle astuvat tällä kertaa Louis'n pojat Sam Black, Lloyd Macey ja Leon Mallett sekä Simonin ryhmät The Cutkelvins, Sean & Conor Price, Rak-Su ja Jack & Joel. Vähiten yleisöääniä saanut kilpailija lähtee kotiin, ja eniten ääniä saanut kohtaa myöhemmin kaksintaistelussa seuraavan jakson voittajan. Teemana on latinomusiikki, ja artistivieras on Britannian Talent-voittaja Tokio Myers. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.